Показани 1 от 15 | 78 (6 Страници)

Думите имат огромна сила. Много често обаче я използваме в неправилна посока и забравяме да ги употребим за повдигане на духа и настроението на любимите ни хора, показвайки признателност и своите най-добри чувства към тях.

SmeshkiNaDreshki.com ви дава страхотната възможност да използвате положителната сила на думите в един прекрасен подарък за баба с персонализиран надпис и изображение, които да я развеселят, зарадват и да стоплят сърцето ѝ. А тези любими жени – нашите баби – със сигурност заслужават жеста!

Практични интригуващи подаръци за баба със сантиментален тон

В този продуктов раздел предлагаме разнообразие от дизайни за подарък за баби. Оригиналните ни печати и щампи реализираме върху качествени чаши за чай и кафе и удобни и функционални тениски, блузи и бебешки бодита. Идеята е да съчетаем сантименталното с практичното и така да се получи перфектният подарък, който да остави трайна следа в сърцето на любимия прародител.

Разполагаме както с весели и забавни дизайни за подаръци за баба, така и с по-сантиментални и мили послания. Искате да покажете своята признателност или да внесете нотка закачка в празника на баба? Можем да предложим перфектните попадения и в двата случая.

Разгледайте колекцията ни от вече реализирани проекти и открийте страхотен основен или допълващ подарък, който не само ще бъде изненада за адресата на деня на празника, но и със сигурност ще бъде използван след това.

Оригинални идеи за подаръци за баби – почерпете вдъхновение от нас

В сайта ни ще откриете чудесни предложения и идеи за подаръци за баби:

  • За рожден ден;
  • За юбилей;
  • За деня на жената;

… и други поводи. Естествено, не е необходимо да има конкретно събитие, за да изненадате любимата баба.

Наскоро сте разбрали, че семейството ви ще се увеличава и желаете да съобщите по оригинален начин на майка си, че ще става баба? Може да ѝ подарите тематична тениска, която издава страхотната новина и ще създаде прекрасна изненада, паметна за цял живот.

Появете се на празника на баба като облечете малкия внук с боди с надпис „Имам най-добрата баба“ и подарете още един сгряващ сърцето миг на своята майка. А снимките от рождения ѝ ден ще бъдат още по-ефектни.

За модерните баби можем да предложим подарък под формата на стилна тениска със щампа с български народни мотиви и шевици на изключително изгодна цена.

Ако баба ви е любител на топлите напитки и винаги има чаша чай до себе си с любимите билки, предлагаме ви да я зарадвате с красива чаша с послание.

Комплект подаръци за баба и дядо

Търсите практичен и сантиментален подарък за баба и дядо, който да донесе още светлина в топлия им и мек поглед? В SmeshkiNaDreshki.com сме се погрижили за това с няколко комплекти тениски за баба и дядо със сходни допълващи се дизайни, които могат да бъдат идеалното допълнение към годишнината от сватбата на любимите ви прародители.

Помислете какъв дизайн би паснал най-добре на вашите баба и дядо, който да ни изпратите, за да бъде отпечатан върху комплект чаши или тениски по поръчка за страхотния ви подарък, с който да ги изненадате.

От SmeshkiNaDreshki.com сме водени от желанието да предоставим максимално удобство за своите потребители, затова прилагаме таблица с размери към всеки модел.

Тениските са разделени в няколко стандартизирани размера, определяни от определена ширина и дължина. Посочените ширини се измерват под мишниците, а дължините – от рамото до долния край.

Кройката е подходяща за всяка фигура и подчертава достойнствата на силуета, а недостатъците умело прикрива. Освен това моделите позволяват свобода на движението и комфорт по всяко време.

Детските тениски и бодита са в размери, подходящи за определена възраст, като ширините и дължините са обозначени по същия начин, както и при тениските за възрастни.

Дизайните на персонализираните подаръци за баба от SmeshkiNaDreshki.com освен, че са изключително очарователни, са и качествено изработени.

Мекият памук на тениските и бебешките бодита е изключително нежен на допир, не причинява раздразнение на кожата и алергични реакции. Повечето баби биха оценили именно дрехите от памук, а и за бебетата това е един от най-подходящите материали.

Освен това памукът не се свива много при пране, което запазва дълго време качествата на дрешките.

Самите щампи са изработени с мастила, които не са токсични, не изпускат опасни химикали и позволяват многократно пране и сушене.

4.6 53
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук