Показани 1 от 15 | 78 (6 Страници)

Замисляли ли сте се някога, че на възрастните хора не им остава нищо друго, освен да чакат с нетърпение момента, в който да видят своите внучета или правнучета. Това е техният миг на щастие, радост и вълнение. Ако искате да зарадвате най-възрастните членове от вашето семейство, то предлагаме ви да посетите тази категория. Тук ще попаднете на наистина разнообразни артикули, посредством които бихте породили сълзи от щастие върху лицето на милата и блага баба.

Подарете прекрасен жест на бабата на вашето дете, показвайки ѝ колко много я цените, обичате и уважавате. Въпреки, че няма да ви коства кой знае какви усилия и средства, то тази жена ще си спомня дълго време за изненадата, стоплила нейното сърце. Артикулите в този сектор са истинско вълшебство, което не бива да подминавате.

Подаръци за баба - какво ви предлагаме ние?

Нашите изненади са истински феномен, който едва ли ще срещнете на друго място. За да задоволим колкото се може повече вкусове и предпочитания, то ние изработихме няколко вида артикули. Ето какви са те:

Всички наши предложения, освен че успяват да приковат вниманието, то те са дотолкова креативни и впечатляващи, че самите вие ще се разтопите, докато избирате подходящия дизайн.

Представете си, че от дълго време не сте посещавали вашата любима баба. Какво ще кажете да ѝ отидете на гости с вашето малко съкровище, облечено в дрешка, чиито надпис ясно показва колко много я обичате? Това е една страхотна изненада, която ние сме в състояние да реализираме за нула време.

Артикулите в тази категория са подходящи за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Юбилей или друг повод. За всеки един празник имаме предложение за подарък за баба, с което да докоснете и разтуптите нейното сърце. Всички ние знаем, че след мама, баба е жената, която най-много обича малките членове в семейството. Тези жени заслужават да ги цените и уважавате и от време на време да им показвате колко важни са те за вас.

Бодитата, които ние ви предлагаме, са подходящи за деца от 0 до 3 – годишна възраст. Освен, че са изработени от мек и приятен на допир памук, то те се обличат и събличат изключително лесно. Копчетата, намиращи се в горната част на дрешката, ви улесняват много.

Чашите са друг изключително подходящ подарък, който да поднесете с повод и без повод. Те могат да се използват в микровълнова печка и съдомиялна. Надписите ще запазят цветовете си за дълго време, тъй като за направата им е използвано висококачествено мастило.

Изберете нашия онлайн магазин „Смешки на Дрешки”, за да изненадате вашата любима баба и няма да съжалявате за направения избор. Подарете лъч светлина и несравнимо вълнение, които не могат да се сравнят с нищо друго.

От SmeshkiNaDreshki.com сме водени от желанието да предоставим максимално удобство за своите потребители, затова прилагаме таблица с размери към всеки модел.

Тениските са разделени в няколко стандартизирани размера, определяни от определена ширина и дължина. Посочените ширини се измерват под мишниците, а дължините – от рамото до долния край.

Кройката е подходяща за всяка фигура и подчертава достойнствата на силуета, а недостатъците умело прикрива. Освен това моделите позволяват свобода на движението и комфорт по всяко време.

Детските тениски и бодита са в размери, подходящи за определена възраст, като ширините и дължините са обозначени по същия начин, както и при тениските за възрастни.

Дизайните на персонализираните подаръци за баба от SmeshkiNaDreshki.com освен, че са изключително очарователни, са и качествено изработени.

Мекият памук на тениските и бебешките бодита е изключително нежен на допир, не причинява раздразнение на кожата и алергични реакции. Повечето баби биха оценили именно дрехите от памук, а и за бебетата това е един от най-подходящите материали.

Освен това памукът не се свива много при пране, което запазва дълго време качествата на дрешките.

Самите щампи са изработени с мастила, които не са токсични, не изпускат опасни химикали и позволяват многократно пране и сушене.

4.6 53
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук