Филтри
  • За бременни
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Очакването на ново попълнение в семейството е винаги наситено с много емоция и голямо нетърпение. И в тази връзка сигурно сте виждали не веднъж бъдещи майки със забавни надписи върху тениски за бременни. Това вече не е нова мода, а необходим и много желан начин за изразяване на щастието на бременната.

Ако искате да зарадвате жена си, то с радост ви съобщаваме, че един от начините е точно този – подарете й тениска за бременни. Те са специална част от облеклото на жената през 9-те месеца очакване на бъдещата рожба. Всеки път, когато я облече ще се сеща за страхотният жест, които се направили към нея.

Щампи с текст "Мама и тати чакат", "Baby loading" и "Бъдеща мама" са само част от нашите предложения. Дизайна на тениските за жени, които са бременни е изключително подходящ и закачлив. В допълнение ви предлагаме да ни посочите и още информация като месеца и годината на очакваното събитие, за да го щамповаме върху дрехата и да я персонализирате още повече.

Какви размери тениски за бременни се предлагат?

Не се притеснявайте, дори и да напълнените повече от очаквано през бременността, ще има подходящ размер за вас. Тениските с надпис, щампа или снимка са в наличност от S до XL. Имате пълната свобода да носите с гордост нашето предложение от начало до самия край на 9-я месец.

Материята, от която се изработват тениски за бременни е с много високо качество и осигурява приятно усещане върху кожата. Тя е съчетание то 95% памук и 5% еластан и ще запази своята форма и цветове дори и след многократно изпиране.

В случай че сте избрали тениска за подарък, ние ще предоставим нашите комплименти към вас, като ви я доставим опакована с красива панделка и свитъче с мило послание. Така от вас се очаква само да я поднесете на вашата любима и да се насладите на реакцията ѝ.

4.8 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук