Филтри
  • За бременни
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Очакването на ново попълнение в семейството е винаги наситено с много емоция и голямо нетърпение. И в тази връзка сигурно сте виждали не веднъж бъдещи майки със забавни надписи върху тениски за бременни. Това вече не е нова мода, а необходим и много желан начин за изразяване на щастието на бременната.

Ако искате да зарадвате жена си, то с радост ви съобщаваме, че един от начините е точно този – подарете й тениска за бременни. Те са специална част от облеклото на жената през 9-те месеца очакване на бъдещата рожба. Всеки път, когато я облече ще се сеща за страхотният жест, които се направили към нея.

Щампи с текст "Мама и тати чакат", "Baby loading" и "Бъдеща мама" са само част от нашите предложения. Дизайна на тениските за жени, които са бременни е изключително подходящ и закачлив. В допълнение ви предлагаме да ни посочите и още информация като месеца и годината на очакваното събитие, за да го щамповаме върху дрехата и да я персонализирате още повече.

Какви размери тениски за бременни се предлагат?

Не се притеснявайте, дори и да напълнените повече от очаквано през бременността, ще има подходящ размер за вас. Тениските с надпис, щампа или снимка са в наличност от S до XL. Имате пълната свобода да носите с гордост нашето предложение от начало до самия край на 9-я месец.

Материята, от която се изработват тениски за бременни е с много високо качество и осигурява приятно усещане върху кожата. Тя е съчетание то 95% памук и 5% еластан и ще запази своята форма и цветове дори и след многократно изпиране.

В случай че сте избрали тениска за подарък, ние ще предоставим нашите комплименти към вас, като ви я доставим опакована с красива панделка и свитъче с мило послание. Така от вас се очаква само да я поднесете на вашата любима и да се насладите на реакцията ѝ.

Тениските за бременни са създадени по начин, който гарантира комфорта на бъдещата майка. В допълнение, веселите щампи създават положителна емоция, която повдига настроението, което е изключително ценно по време на бременност.

Дизайните включват щампи с надписи „бъдеща мама“,  “loading baby” или други варианти, които могат да подскажат добрата новина на близките още в началото на бременността. Освен изненадата, веселите надписи създават позитивни емоции.

Повечето картинки включват умилителни бебчета, уж надникващи от корема, които могат да  бъдат момченца или момиченца.

За да бъде тениската ви наистина уникална, можете да поръчате тениска за бременни със снимка от ехографските изследвания на вашето бебе.

Дизайните на тениските за бременни обикновено са весели и изпълнени с жизнерадостна емоция, точно както самото очакване на бебе.

Най-важното при избора на тениски за бременни е комфортът. Бъдещата майка трябва да се чувства удобно, поради което вземете под внимание необходимия размер и избирайте тениски от памук, които не дразнят кожата.

Дизайнът на тениската също е определящ – помислете какво послание искате тя да предава какво настроение да създава на майката. Можете да избирате между различни весели картинки и текстове.

Тениската може да съдържа послание, което известява света за добрите новини, преди още да има външни признаци за наближаващата поява на бебе. За целта можете да поръчате тениска с надпис „Очаквайте скоро!“, което ще създаде радост и вълнение за майката и нейните близки.

В SmeshkiNaDreshki.com ще намерите разнообразни щампи за тениски за бременни, но можете и да поръчате тениска по свой собствен дизайн.

Продуктите на SmeshkiNaDreshki.com са особено издръжливи, тъй като ние използва различна технология за запечатване на щампата.

Нашият подход изисква повече време, но това се отразява и на качеството на крайния продукт.

Вместо да оставим щампата незапечатана, ние използваме специален полимер, за да затворим достъпна на въздух, вода и топлина до самата щампа, както отпред така и отзад.

Друг начин да удължите живота на вашите щампи и тениски за бременни, е като ги перете на по-ниска температура.

Това, което често кара щампите от по-ниско качество, да се отлепят от основата на тениската, е свиването и разширяването на самата дреха следствие начина на пране.

Памукът, стандартно, има до 5% разширяване и отпускане след първото пране, което нашите екипи взимат под предвид при създаването на дизайните и тяхното полагане.

4.8 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук