Филтри
  • За бременни
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Искаш да направиш сладка изненада на своята любима, с която чакате бебче? Или пък имаш приятелка, която искаш да зарадваш с малък сантиментален жест, поздравявайки я за навлизането в този така прекрасен етап от живота? А може би ти си щастливата бъдеща майка и кроиш планове за съобщаването на вълнуващата новина на своето семейство по забавен и запомнящ се начин?

Екипът на SmeshkiNaDreshki.com има уникални предложения за теб и в трита случая под формата на оригинални тениски за бременни. Разгледай ги и грабни страхотните ни цени, докато все още имаш време да организираш страхотната изненада!

Красиви, практични и забавни тениски за бременни с надписи

Разполагаме с прекрасен каталог от интригуващи, оригинални, закачливи и създаващи усмивка дизайни, които полагаме под формата на качествена и издръжлива щампа върху тениска с удобна материя.

Базата, която използваме ни се предоставя от надеждни доставчици на текстилни продукти. Тъй като става въпрос за подарък за бременна, избрали сме тениски за бременни, които са изработени от смесен материал – високо количество комфортен и дишащ памук, комбиниран с малка добавка еластан. Еластанът се грижи за осигуряването на максимално удобство по време на носене, така че материята да следва движенията и да доставя достатъчно свобода.

Изграждаме, поддържаме, допълваме и обновяваме каталога ни с подходящи дизайни, сред които всяка мама да може да избере пасващо на вкуса ѝ изображение и послание. Тук ще откриете така популярните модели къс ръкав блузи за бременни с бебе, тениски с надпис „Baby loading”, „Бъдеща мама“ и други популярни сред младите майки избори.

За изненадващо съобщаване на прекрасната новина предлагаме и дизайни с място за снимка, на което може да поставим изображението от видеозона, установяващ бременността. Може да си планирате семейна вечеря и да облечете тениската под връхна дреха. Когато настъпи момента за изненадата може да покажете тениската и да изчакате реакцията на всички присъстващи, която със сигурност ще създаде уникално преживяване на семейното събиране.

Ако в наличните дизайни не откривате това, което търсите, имаме още един вариант – предоставете ни ваш готов такъв и ние ще се погрижим за отпечатването му с качествена щампа върху удобна тениска, която ще се впише идеално в очакванията ви за перфектната изненада за бременни.

Защо качествената тениска за бременни е добър подарък

Много често най-ценните подаръци са онези, които се отличават с висока не материална, а сантиментална стойност. Затова оригиналните тениски са страхотна изненада за бременни дами, които със сигурност ще оценят жеста в този така емоционален за тях, а и за цялото семейство момент.

Всеки поглед в огледалото ще напомня на щастливата майка за прекрасното мъниче, което чака с такова нетърпение и ще я подготвя за всеки предстоящ вълшебен миг от изграждането на здравата връзка между мама и бебе.

След като мъникът се роди, гордата майка ще може да запази тениската като мило споменче за всички преживявания, свързани с бременността и раждането му.

Тениските за бременни са създадени по начин, който гарантира комфорта на бъдещата майка. В допълнение, веселите щампи създават положителна емоция, която повдига настроението, което е изключително ценно по време на бременност.

Дизайните включват щампи с надписи „бъдеща мама“,  “loading baby” или други варианти, които могат да подскажат добрата новина на близките още в началото на бременността. Освен изненадата, веселите надписи създават позитивни емоции.

Повечето картинки включват умилителни бебчета, уж надникващи от корема, които могат да  бъдат момченца или момиченца.

За да бъде тениската ви наистина уникална, можете да поръчате тениска за бременни със снимка от ехографските изследвания на вашето бебе.

Дизайните на тениските за бременни обикновено са весели и изпълнени с жизнерадостна емоция, точно както самото очакване на бебе.

Най-важното при избора на тениски за бременни е комфортът. Бъдещата майка трябва да се чувства удобно, поради което вземете под внимание необходимия размер и избирайте тениски от памук, които не дразнят кожата.

Дизайнът на тениската също е определящ – помислете какво послание искате тя да предава какво настроение да създава на майката. Можете да избирате между различни весели картинки и текстове.

Тениската може да съдържа послание, което известява света за добрите новини, преди още да има външни признаци за наближаващата поява на бебе. За целта можете да поръчате тениска с надпис „Очаквайте скоро!“, което ще създаде радост и вълнение за майката и нейните близки.

В SmeshkiNaDreshki.com ще намерите разнообразни щампи за тениски за бременни, но можете и да поръчате тениска по свой собствен дизайн.

Продуктите на SmeshkiNaDreshki.com са особено издръжливи, тъй като ние използва различна технология за запечатване на щампата.

Нашият подход изисква повече време, но това се отразява и на качеството на крайния продукт.

Вместо да оставим щампата незапечатана, ние използваме специален полимер, за да затворим достъпна на въздух, вода и топлина до самата щампа, както отпред така и отзад.

Друг начин да удължите живота на вашите щампи и тениски за бременни, е като ги перете на по-ниска температура.

Това, което често кара щампите от по-ниско качество, да се отлепят от основата на тениската, е свиването и разширяването на самата дреха следствие начина на пране.

Памукът, стандартно, има до 5% разширяване и отпускане след първото пране, което нашите екипи взимат под предвид при създаването на дизайните и тяхното полагане.

4.7 47
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук