Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Унисекс
  • Мама
  • Баба
  • Мама и баба
  • Леля/ Стринка/ Вуйна
  • Народни мотиви
Показани 1 от 15 | 58 (4 Страници)

Лелята е една от най-важните фигури в живота на всяко дете. Подобно на майката, тази мила и любяща жена обгрижва малките момиченца и момченца с любов и топлина. Затова е от ключова важност, когато има някакъв повод, то да подхождаме с внимание и уважение към нея, така че и тя да усети топлината от наша страна. Никак не е случаен фактът, че ние от „Смешки на Дрешки” сме ви подбрали цяла една категория, в която сме включили множество алтернативи на детски дрешки, тениски за възрастни и чаши с надпис, които да поднесете на своята леля, вуйна или стринка.

Всеки един артикул, който ви предлагаме, ние, е с принт и би могъл да се превърне в уникална и неповторима изненада за всякакъв повод, без значение дали е Коледа, Нова година, Великден, рожден ден или имен ден.

Ако искате вашият подарък да бъде запомнящ се, то бихте могли да ни изпратите семейна снимка, на която присъства тази важна фигура – лелята. Ние ще се погрижим за перфектния принт. Към снимката можете да добавите лично послание, дата или име. Напълно персонализиран, подаръкът ви ще се помни цял един живот.

Както споменахме и по-горе, можете да избирате сред детско боди, чаша с надпис или тениски за възрастни с щампа. Освен тези възможности, ви предлагаме да поръчате цял един комплект, съчетание между няколко артикула. Постарахме се да създадем разнообразие от надписи "Аз и леля сме комбина", "Обичам леля да ме глези", "Ако мислиш че съм сладък/ка само виж леля" и още много атрактивни, забавни и мили послания.

Подаръци за леля / стринка / вуйна - за какви поводи са подходящи?

Едно от нашите постижения е, че успяхме да обхванем една не малка част от празниците, които по традиция всяко българско семейство празнува. Това позволява на всички вас да попаднете на правилния подарък, без да инвестирате един от най-ценните за вас ресурси – време и пари. Не е нужно да съществува някакъв конкретен повод, за да поднесете този вид изненада. Направете го ненадейно, без човекът срещу вас да е очаквал, като мил жест и знак на уважение.

Ако се нуждаете от помощ при избора на размер на бебешко боди, то ние предварително сме се погрижили за вашето улеснение. Създадохме таблица, в която подробно сме описали номера и сантиметрите на детето, отговарящ на тях. По този начин покупката на персонализирана дрешка се превръща в детска игра.

Дрешките са подходящи за момченца и момиченца на възраст между 0 и 3 годинки. Меките на допир памучни материи със сигурност ще дарят вашите малчугани с онези комфорт и удобство, които се стремите да им осигурите. Освен това дрешките подлежат на многократни третирания, без да им бъде нарушен първоначалният вид.

Искате да зарадвате вашите прекрасна леля, стринка или вуйна? Не губете време, а се отдайте на заслужено приключение в света на „Смешки на Дрешки”!

В SmeshkiNaDreshki.com предлагаме подаръци с напълно уникални измислени от вас послания, насочени персонално към вашата роднина.

Знаем, че може да изпитвате затруднение в измисляне на затрогващо послание, затова ви предлагаме набор от готови надписи. Можете да ги персонализирате като поръчате да изпишем името на вашата леля или вуйна.

Те могат да включват послания за най-добрата леля на света, романтични или хумористични послания.

Най-милият начин да я изненадате е като заведете малкият племенник с очарователно боди, на което е изписано, че той обича своята леля. Ще се изненадате от разнообразието в посланията и настроенията на различните бебешки бодита.

При създаването на печат върху тениски използваме високотехнологични машини, които вкарват мастилото в плата и го запечатват с висока температура.

В резултат получавате траен печат, който не се напуква лесно при многократно пране и цветовете му остават наситени за продължително време. Дрехите спокойно могат да бъдат прани с други материи, без да се притеснявате, че печатът ще бъде засегнат.я

Печатите върху чаши също са създадени според високи стандарти и не се отмиват дори при многократно машинно миене. Можете да разчитате на дългосрочна яркост и острота на печата.

4.7 44
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук