Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Детските стаи са място за чудо и приказ, или поне така много родители пазаруващи от SmeshkiNaDreshki.com виждат стаята на своите деца.

Използвайки всичко, от стените до тавана, вие може пряко да отразите своята креативност и да повлияете позитивно на вашите деца, а какво по-хубаво нещо от прекрасни стикери за стена?

На тази страница ще намерите една малка част от много идеи, които нашият екип има, изразени под формата на стикери за стена за детска стая, което може да се превърне в страхотна идея за подарък.

Използваме тази възможност да ви поканим да творим заедно, за да създадем нещо наистина уникално, което с гордост можете да наречете свое.

Как можете да разнообразите стаята на вашето дете с лепенки за стена

Стимулацията на детското съзнание започва от първите им мигове на белия свят. Доста бързо, от малки топки пълни с потенциал, те се превръщат в същински изследователи, който тепърва се запознават със света около себе си.

Те са чувствителни към всичко, едва започвайки да използват всичките си 5 сетива, за да разберат повече за околния свят. Това преживяване има пряко отношение към тяхното настроение, поведение и усещането на спокойствие.

Затова и се набляга толкова много на видимата част от стаята – най-вече стените, цветовете на стените и формите, които са по тях.

Наличните на тази страница лепенки за стената са отличен начин не само да разнообразите цветовете и формите в стаята на вашата рожба, но и да зададете приказна атмосфера.

Тя може да бъде напълно съобразена с дизайн на помещението или да се отличава, така че привлича вниманието.

Един стикер за стена може да изписва името на детето, или красиво съобщение, което да носи спокойствие и хармония на всеки, който посети малкия авантюрист.

Избирането на правилните за вас стикери за стена

Това да изберете стикери за стени изисква известно съображение с цветовете в стаята. Добре е избраната от вас лепенка за стена да не се слива напълно с фона зад нея, а по-скоро да се акцентира и отразява по някакъв начин.

Важно е и да изберете подобаващ размер спрямо наличното пространство на стената – дизайнът тук играе доста важна роля. Когато изписваме имена препоръчваме избраните лепенки за стена да бъдат достатъчно големи, за да бъде името ясно и лесно за четене.

Шрифтът също има значение, някои видове шрифтове, особено ръкописните, са по-добре изразени в по-големи размери. Така можете да видите всички детайли на вашите самозалепващи стикери за стена, без да има преплитане в изображението.

Защо няма по-добро място за уникални стикери за стена от SmeshkiNaDreshki.com

Това, което ни прави първият избор за красиви стикери за стена и лепенки за стени на много родители и семейства с малки деца, е понеже тук изборите са разнообразни.

Ние също така създаваме персонализирани стикери – свържете се с нас, за да разберете повече за това, което можем да създадем за вас.

4.7 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук