Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Представяме ви нашата колекция от качествени стикери за стена на изгодна цена, които правят идеално допълнение към интериора на детската стая.

Този тип лепенки за стени станаха изключително популярни през последните години и са еднакво обичани както от родителите, така и от децата, в чиито стаи са поставени те.

В SmeshkiNaDreshki.com разполагаме с няколко различни дизайна, които можете да персонализирате по името на вашето дете и по предпочитания цвят. Също така създаваме персонализирани стикери за стени – свържете се с нас, за да разберете повече за това, което можем да изготвим специално за детската стая на вашия мъник.

Не се колебайте да направите своята покупка още днес, използвайки онлайн формата за удобна поръчка, достъпна на сайта ни.

Уникални стикери за стена на наистина изгодна цена

Предлагаме ви красиви лепенки за стена с фигурки и име, които ще създадат необходимия акцент върху едноцветната стена в детската стая, без да повлияват сериозно на семейния ви бюджет.

В колекцията ни ще откриете подходящи варианти за момичешка или момчешка стая, както и унисекс такива. Спокойно може да ги използвате и за стаята на тийнейджъра в къщата или дори за спалнята. Предлагаме богатство от цветове и избор от различни размери.

Предимства на декоративния стикер за стена

Декоративните стенни стикери, под формата на лепенка за стена ще стимулират въображението и игривостта на детето и ще му помогнат да развива своята креативност.

Този тип елементи за украса на интериора имат редица предимства. Поставят се изключително лесно и на практика всеки може да се справи със залепянето им. Предлагат голяма лекота при смяна и съответно може да променяте декорацията на стената в унисон с промяната на вкуса на детето и неговите предпочитания.

Предложените в SmeshkiNaDreshki.com стикери за стени внасят забележима промяна в интериора, а цената им е изключително достъпна. Те са и страхотна идея за подарък за погача на бебе или друг тип бебешко парти. Също така с тях може да изненадате мама и бебе при посрещането им при изписване от болницата след раждането.

Малчуганът ви вече е достатъчно голям, за да си има любим цвят? Може би сте пропуснали да боядисате стените в стаята му именно в него (нарочно или случайно) и искате да се реванширате за това. Предлагаме ви красиви лепенки за стената, които може да поставите докато детето е на детска градина или училище и така да му направите страхотна изненада, когато се прибере.

Съвети при поставяне на стикери за стени

Може съвсем спокойно да се справите сами със задачата, само е необходимо да приложите малко повече деликатност при залепянето. Преди апликация почистете повърхността. Залепяйте плавно и последователно, малко по малко, като може да бършете с кърпа върху вече залепените участъци, за да премахнете образувалите се мехурчета. Процесът ще ви отнеме само няколко минути, но ще донесе продължително захласване на детето по красивата декорация.

Съветваме ви при използване на стикерите в бебешка стая, да избягвате поставянето им в полезрението на бебето около неговото креватче. Причината е, че те може да отклонят вниманието му и да го разсейват, когато е време за сън.

Благодарение на качествената изработка на предлаганите от нас стикери за стена не бива да се притеснявате, че има опасност в скоро време да се налага да ги подменяте. Те са устойчиви на механични въздействия като надрасквания и напукване, затова можете да очаквате дълго време да ви радват със своето очарование.

Стикерите ще красят стаята на вашето дете, докато то пораства, а дори след това могат да останат на стената като ценен спомен от детството.

Ако имате нужда от повече информация относно материалите и изработката на стикерите, или се нуждаете от съвет при избор на персонализирани подаръци, екипът на SmeshkiNaDreshki.com ви очаква, готов да отговори на всеки ваш въпрос.

Най-важното, за което да помислите преди да се захванете с лепенето на стикера, е мястото, на което ще го поставяте. То определя това доколко въздействаща ще бъде украсата.

След като подберете най-подходящото място следва да се захванете с лепенето. За целта не са ви необходими специални лепила, тъй като стикерът идва с удобно самозалепващо се фолио.

Почистете повърхността на стената и започнете да лепите от единия край, като постепенно издърпвате хартията от фолиото и притискате лепящата се част към стената. Приглаждайте постепенно стикера, а ако се образуват балончета с въздух, преминете върху лепенката със суха гъба за миене или друг материал, който ще изглади повърхността.

4.7 46
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук