Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Баба
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Юбилеят е денят, напомнящ ни за онази специална възраст, която рано или късно достигаме. Важно е този ден да бъде отбелязан подобаващо, а на тържеството да присъстват едни от най-любимите ни хора. Кое е другото значимо нещо, за което трябва да помислите, когато сте поканени на подобен вид мероприятие? Разбира се, че подаръкът.

Това съвсем не значи, че той трябва да е с огромна материална стойност, а по-скоро е от ключова важност да докосва колкото се може повече сърцето на човека, навършващ 20, 30, 40, 50, 60 или повече години. Всъщност, като се замислим малко повече, стигаме до извода, че няма никакво значение това на каква възраст сме. Единственото, с което е необходимо да внимаваме, е детският дух, който носим у себе си. Помнете, че колкото и да пораствате и остарявате, то никога не бива да позволявате да се изплъзва из между пръстите ви.

А сега да преминем към съществената част, а именно юбилейното тържество. Нуждаете се от подарък за юбилей, а все още не сте сигурни какво точно да поднесете на празнуващия. Какво ще кажете за персонализирана вещ, която освен, че ще породи вълнение и възторг, то твърде вероятно е да се пази за цял един живот от човека, на който бъде поднесена.

Какви подаръци за юбилей ви предлагаме ние?

Бебешките бодита с надпис са страхотен жест, който да поднесете на празнуващия. Дизайнът на самата дрешка можете да го изберете вие. Ако желаете бихте могли да ни изпратите предварително ваша семейна снимка, която ние да щамповаме върху дрехата. А към нея да добавим послание или друг надпис. Този мил жест със сигурност ще накара човека да се чувства наистина специален, ценен и уважаван.

Тениските за възрастни с надпис са другото наше предложение, успяващо да предизвика поводи за усмивки и добро настроение. Разполагате с безгранична свобода да персонализирате подаръка, изцяло според вашите желания. Ние не ще ви поставим никакви ограничения, така че крайният резултат да надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

Тениските са за мъже и жени и се предлагат в размери от S до XXL. Изработени са от 95% памук и 5% еластан и осигуряват прекрасно усещане при допир с кожата.

Възглавниците и чашите са също толкова мил жест, колкото и останалите варианти, които ви споменахме по-горе. Разбира се, тук отново имате възможността да се включите пълноценно при създаването на дизайн. Екип от професионалисти е на ваше разположение по всяко едно време, така че, ако имате нужда от съдействие или консултация, то с радост ще се отзовем.

Позвънете на посочения в онлайн магазина телефонен номер и заедно ще създадем нечувано приятна изненада, за която да си спомнят всички на тържеството цял живот!

Именно персонализираните изненади за юбилей са най-добрият начин да покажете на вашите близки колко са специални за вас и да създадете незабравим спомен.

Чашите с мили послания са начин да доставите дългосрочна радост за близките си, която ще им припомня скъпото преживяване с всяка глътка кафе или чай.

Персонализираните тениски за юбилей са друг идеен начин да подарите доза щастие, която ще остане дълго време, създавайки позитивни емоции. Можете и да поднесете почитанията си като поръчате тениски с поздравителни послания.

Бебешките бодита с надписи за юбилей са чудесен и очарователен начин да поднесете поздравленията си към по-възрастните членове на семейството.

В SmeshkiNaDreshki.com имате възможността да изберете уникални подаръци за юбилей за всяка ключова годишнина, която се отбелязва по по-особен начин. Можете да персонализирате подаръци за поводи, отбелязващи 20, 30, 40, 50, 60 и повече години от рождението на вашите близки.

Именно, за да предоставим възможността да зарадвате всеки ваш близък с неповторим подарък, предлагаме такова разнообразие от надписи и размери на дрехите. Размерите ни я покриват всички възрасти и можете да се ръководите от таблицата ни с ширини и дължини, за да подарите една комфорт и радост на близките си.

4.7 50
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук