Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Баба
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Поканен си на юбилеен кръгъл рожден ден, който си е доста голяма работа и се притесняваш дали ще успееш да избереш достатъчно запомнящ се подарък за юбилеи? Луксозните подаръци ние ще оставим настрана, защото знаем, че те са първосигналното решение и са с ексклузивна достъпност за хора с високи бюджети. Като алтернатива или допълнение ще предложим нещо по-идейно – подарък за юбилей по поръчка, който е специално изработен за повода и твоя близък юбиляр.

SmeshkiNaDreshki.com предлага богата колекция от опции за различни поводи, в която разполагаме с няколко страхотни попадения в категорията подарък за юбилеи. Потопете се в идейните ни дизайни и изберете този, който пасва най-добре на празнуващия, а ние ще ви го осигурим на добра цена и с бърза доставка.

Идейни подаръци за юбилей, които ще се харесат на всеки

Иска ти се да подариш нещо оригинално, за което никой друг не се е сетил? Допълни подаръка си с персонализиран артикул с уникален дизайн, който ще накара юбиляря да се чувства още по-специален на своя голям ден.

Баща ти става на 50 и искаш да го изненадаш с нещо неочаквано и сантиментално, което ще разтопи сърцето му и ще донесе искрена радост на лицето му? Избери сладко бебешко боди с надпис „Честит юбилей, дядо“ или „Имам най-готиния дядо на света“, с което да облечеш своя мъник за празника и наблюдавай реакцията на баща си – със сигурност ще му донесеш страхотна емоция. А и снимките за празника с дядото и внука ще станат супер ефектни и мили!

Майка ти става на 40 и ти се иска да я накараш да се чувства като най-специалната жена на света, защото тя е най-ценната за теб?

Облечи се с тениска с щампа със семейна снимка, на която сте заедно и избери страхотен поздравителен надпис, който да я развълнува още повече. Това е един малък жест, който има голямо въздействие и със сигурност ще остане запаметен дълбоко в сърцето на любимата майка! Добър подарък за жена на 40 са и чашите със сантиментални надписи.

На сайта ни може да почерпиш и идеи за подарък за мъж на 70 години. На тази възраст човек вече е видял всичко и оценява най-много миговете със своето семейство. Подари му сантиментална чаша с овековечаващ веселия му нрав и добрия му характер надпис, от която ще може да отпива любимите си топли напитки. Страхотен вариант е и тениската с красива фамилна снимка, която той ще може да носи с гордост за здравото семейство, което е опазил.

Пазарувай с увереност от Смешки на Дрешки

Изградили сме платформа за пазаруване, която предлага лекота и удобство от началото до края. Предлагаме сигурни опции за плащане и надеждна доставка, така че да сте спокойни, че избрания подарък за юбилей ще пристигне навреме и в перфектно състояние. Екипът ни ще откликне на всяко ваше запитване, включително при желание за отпечатване на ваш личен дизайн.

Позвънете на посочения в онлайн магазина телефонен номер и заедно ще създадем нечувано приятна изненада, за която да си спомнят всички на тържеството цял живот!

Именно персонализираните изненади за юбилей са най-добрият начин да покажете на вашите близки колко са специални за вас и да създадете незабравим спомен.

Чашите с мили послания са начин да доставите дългосрочна радост за близките си, която ще им припомня скъпото преживяване с всяка глътка кафе или чай.

Персонализираните тениски за юбилей са друг идеен начин да подарите доза щастие, която ще остане дълго време, създавайки позитивни емоции. Можете и да поднесете почитанията си като поръчате тениски с поздравителни послания.

Бебешките бодита с надписи за юбилей са чудесен и очарователен начин да поднесете поздравленията си към по-възрастните членове на семейството.

В SmeshkiNaDreshki.com имате възможността да изберете уникални подаръци за юбилей за всяка ключова годишнина, която се отбелязва по по-особен начин. Можете да персонализирате подаръци за поводи, отбелязващи 20, 30, 40, 50, 60 и повече години от рождението на вашите близки.

Именно, за да предоставим възможността да зарадвате всеки ваш близък с неповторим подарък, предлагаме такова разнообразие от надписи и размери на дрехите. Размерите ни я покриват всички възрасти и можете да се ръководите от таблицата ни с ширини и дължини, за да подарите една комфорт и радост на близките си.

4.7 50
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук