Филтри
  • Момче
  • Момиче
  • Лов/ Риболов
  • ТАТКО и АЗ
Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)

Ако вашето семейство е любител на конкретен спорт или отбор, от SmeshkiNaDreshki.com имаме специално предложение за вас.

На сайта ни ще намерите богата селекция от спортни подаръци от бодита за малчугани до тениски за подрасналите спортни фенове, а дори и мама и тате.

Перфектният избор за спортни подаръци

Всяко семейство си има своя собствена традиция – много семейства обичат спорта или просто искат да се чувстват като част от един сплотен екип. Няма нищо по-приятно от това да се чувстваш като част от нещо по-голямо от себе си.

Осъзнавайки това, ние създадохме специална селекция от спортни подаръци, с които можете да зарадвате всеки приятел, член на семейството или скъп близък.

Създайте уникални подаръци и номерирайте спортна и добре пасваща тениска с име на фамилия, лично име и значим за вашия близък човек номер.

Изберете между наличните спортни дизайни, цветове и кройки на тениски и бодита за бебета и допринесете за усещане на сплотеност във вашето семейство или работен колектив.

Направили сме го лесно за вас да намерите подходящ за вашия вкус продукт. Разделихме селекцията така, че да направите перфектния избор бързо и доста лесно.

Наличните тук спортни подаръци за пораснали се предлагат в кройки и размери за мъже и жени. За децата предлагаме малки тениски или бодита за бебета в по-светли цветове.

Какви спортни подаръци ще откриете при нас

При нас ще намерите щамповани дрехи за възрастни и деца, като предимно предлагаме тениски и горни дрехи. Доста често също така предлагаме други видове спортни, персонализирани подаръци за цялото семейство.

Най-голямата разлика между предложенията ни е техния размер и цветови диапазон и разцвет. Имаме както разноцветни продукти с цветовете на известни отбори, така и едноцветни тениски.

Едноцветните продукти са идеалната основа за персонализиране на един подарък, тъй като по-светлите цветове позволяват за по-приятни плътно открояване на персонализираната щампа.

Персонализацията ви позволява да изберете фамилия, име или дума, която да поставите на гърба, както и да изберете едно или двуцифрен номер.

Така ще попълните редиците на вашия личен отбор или можете да положите основните на едно спортно хоби с приятели и приближени.

Ние работим с любителски спортни груби в създаването на уникални за тях тениски.

Най-сетне оригинални идеи за подаръци – само на SmeshkiNaDreshki.com

Едно от най-трудните неща при избирането на подарък, е това той да бъде оригинален. SmeshkiNaDreshki.com прави вашия избор доста по-лесен, най-вече с категорията ни „идеи за подаръци”.

Намерете перфектния подарък за вашия човек и го зарадвайте с нещо наистина уникално, което той с гордост ще нарече свое.

При нас в SmeshkiNaDreshki.com ще откриете спортни подаръци, подходящи за всеки един член от семейството, които могат да бъдат чудесен подарък при всеки повод. В случай, че искате да зарадвате близките си, дори не е необходим повод, тъй като такъв тип персонализирани подаръци са подходящи за всеки един момент.

Любими на много хора са персонализираните бебешки бодита със спортни щампи, с които можете да създадете усещането за отборен семеен дух. С тяхна помощ можете да възпитавате вашето мъниче на любов към спорта още от най-ранна детска възраст.

Кройките на тениските със спортни щампи са разделени в няколко вида, подходящи за мъже, жени и деца. Можете да прецените коя е подходящата според таблицата с размери, която сме приложили за ваше удобство.

Нашата платформа ви позволява да персонализирате в различна степен поръчваните подаръци. В случай, че не откривате нужното вдъхновение, винаги можете да се доверите на някой от готовите ни дизайни, но ако желаете да проявите творческа мисъл, ние ще изготвим проект по ваша идея.

Можете да ни изпратите снимка или текст с послание, като първият работен проект, който ще създадем, е напълно безплатен и според него ще бъдат изяснени всички подробности по печата.

Някои тениски позволяват и частична персонализация, като единствено промените името в надписа като го заместите с това на вашият близък, който ще получи подаръка.

4.8 49
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук