Код на продукта: 403
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с червен надпис и номер за момче

Количество:


4.6 37

За всички спортни запалянковци предлагаме това моделче бебешко боди. То може да се превърне в страхотна изненада към таткото на момченцето. Изпишете името и номера на любимия му спортист върху бодито и вижте колко приятна ще е реакцията му.

Това не е единствената възможност. Можете сами да изберете текста на щампата. Защо да не отпечатаме върху дрешката фамилното име или ли личното име на детенцето с рождената му дата? Имате пълна свобода на действие.

Щампата може да се отпечата от предната или задната страна на бебешкото боди. Вие избирате къде искате да бъде. Текстът на името може да е изписан и на латиница.

Бодито за бебе е изработено то 100% памук, за да осигури в максимална степен комфортно усещане на детенцето. Закопчава се от страни на вратлето, което автоматично го прави по-лесно за обличане и събличане.

Използваме само качествени мастила, които са напълно безопасни и безвредни. Те няма да предизвикат нежелани реакции по деликатната детска кожа. Цветовете им ще се запазят и след многократно изпиране в пералня.

Ако сте решили да подарите бебешко боди на някое малко момченце, то ние искаме да ви зарадваме допълнително. Опаковаме артикулите старателно с красива панделка. Към тях прибавяме и свитъче с мило послание и така на ваше разположение ще имате един напълно завършен подарък, готов за поднасяне.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук