Код на продукта: 408
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с червен номер и име за момиче

Количество:


4.5 45

Предлагаме ви красиво и забавно бебешко боди с надпис и номер, което да внесе цветна нотка сред гардеробчето на малкото ви момиче. Това моделче е подходящ подарък и за децата на ваши приятели, особено ако са запалени по спорта. Какво имаме в предвид?

Спортните запалянковци, най-вече футболните, имат любими спортисти и обичат да си купуват тениски с техните номера и фамилия. Защо да не ги изненадате като поднесете подарък на дъщеричката им със същата щампа? Бъдете сигурни, че ще се изненадат много приятно.

Разбира се има и друга възможност за персонализация на моделчето. Въведете в полето за информация какво точно искате да отпечатаме. Може да е името или фамилията на детенцето и деня, в който е родено. Импровизирайте, ние ще се съобразим с желанието ви.

Иновативност и качество в едно

Поставили сме си високата цел да задоволим всички изисквания и очаквания на клиентите си. Точно заради това изработваме хлади модели с красив дизайн. Нашите бебешки бодита с надпис са съчетание от много креативност и използване на изключително качествени материали.

Бебешкото боди е с размери подходящи за новородени малко по-пораснали дечица. Материята му е 100% памук, а мастилото на щампата е безвредно и дълготрайно. Наситените му цветове ще останат непроменени след множество изпирания в пералня, при спазване на указанията, предостави с дрешката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук