Код на продукта: 400
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска спортна тениска със син надпис и номер

Количество:


4.5 43

Ако синът ви е от онези момчета, които истински си падат по сорта и не пропуска да потича на игрището с останалите деца, бихте могли да му направите една приятна изненада и да му подарите тениска, която със сигурност ще му бъде наистина много полезна.

Ние от Смешки на Дрешки предлагаме момчешка спортна тениска с име и номер, която може да бъде ваша на изключително ниска цена. Дрехата предлага топ качество и е чудесен избор за всякакъв тип спортни дейности, но също така и за ежедневно носене.

Как изглежда

Дрехата има класическа кройка и дизайн, които подчертават нейното предназначение за хора търсещи удобство и занимаващи се активно със спорт. Тя е бяла на цвят и има синя щампа, на която може да се изпише желан от вас номер, както и фамилията на момчето. Дрехата може да има щампа на лицевата страна или на гърба, като това зависи от вашето предпочитание.

Размери на блузката

Тази блузка се предлага с размери между 34 и 58 сантиметра дължина и между 26 и 37,5 сантиметра ширина. В тези граници попадат всички 7 модела, които предлагаме. Дрехата се носи най-често от момчета на възраст до 12 - 13 години и на практика е подходяща за всеки младеж, който е в пред юношеска възраст.

За да изберете точния модел, ние бихме ви препоръчали внимателно да разглеждате всички детайли в таблицата, която ще видите под продукта.

За да попаднете на идеалния размер, от вас се иска единствено да сравните с размерите на някоя тениска, която според сина ви е идеален размер за него.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук