Код на продукта: 402
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с черен надпис и номер за момче

Количество:


4.6 40

Предлагаме ви изчистено и много стилно моделче бебешко боди с надпис и номер за момче. Даваме ви възможността да ни посочите името на детето си или фамилията му и желано от вас число. То може да е номерът на любимия ви спортист или рождената дата на детето.

Вие решавате какво точно да изпишем върху дрешката. Попълнените данните в празното поле. Предлагаме ви и опцията да щамповаме надписа на латиница. Този артикул много ще зарадва родителите на детето, особено ако са страстни запалянковци.

Качеството на 1-во място

Искаме да изработим за вас един наистина качествен продукт. Изработваме бебешкото боди с надпис от материя, която ще достави много приятно усещане на момченцето. Тя е мека и пухкава – 100% памук. Мастилото е дълготрайно и напълно безвредно.

Яркият му цвят няма да се промени след многобройни изпирания. За целта съблюдавайте указанията за употреба, които ще ви предоставим. Предлагаме ви размери, които съответстват на момченца между 0 и 2,5 годинки.

Можете да посочите и каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме да изработим моделчето с къси или с дълги, така че да сме максимално полезни и да ви предложим вариант за всеки сезон от годината.

Бебешкото боди с надпис ще пристигне при вас в подаръчен вид. Ние ще го опаковаме с красива панделка и ще прибавим свитък с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук