Код на продукта: 405
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с черен номер и име за момиче

Количество:


4.6 35

Поднесете оригинално бебешко боди с надпис на малко момиченце за негов празник без да губите излишно време в лутане и избиране. Ние се погрижихме да ви предоставим богат избор от щури и забавни модели и този е точно такъв.

Посочете ни какво точно искате да щамповаме върху дрешката – име, фамилия на детето или пък номера на любимия ви спортист. Поръчайте бодито за бебе, така както го желаете, а ние ще изпълни безупречно детайлите.

Какви размери предлагаме?

Бодито за бебе с щампа е изработено в разнообразие от размери. Тук ще намерите подходящ избор за новородени и деца до 2,5 годинки. Разгледайте таблицата под артикул внимателно, за да сведете възможна грешка при поръчката ви до минимим.

Моделчето се предлага в два варианта. За да отговорим адекватно на нуждите на детенцето през студените и топли дни ви предлагаме да посочите каква да е дължината на ръкавите – къс или дълъг. Предпочитанията ви по никакъв начин няма да промени обявената и съвсем ниска цена на артикула.

Изработихме дрешката за момиченце с материя от 100% памук, защото знаем че е най-подходящия избор за бебешко облекло. Мастилото е дълготрайно и напълно безвредно. То в съчетание с текстила на бебешкото боди, ще осигурят голям комфорт на детето. Дрешката е лесна за преобличане, защото се закопчава от страни на вратлето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук