Код на продукта: 404
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с розов номер и име за момиче

Количество:


4.5 42

Внесете разнообразие и свежа нотка сред дрешките на своето малко момиченце. Това бебешко боди е прекрасно попълнение, което е подходящо и за подарък на детето на ваши близки или приятели. Предлагаме ви изключително качествена дреха с много персонализиран надпис.

Ако сте спортен запалянко, то ни посочите номера и фамилията на любимия ви спортист, а ние да ги щамповаме. Текстът може да бъде изписан и на латиница. Друга възможност е да ни посочите деня на раждане на момиченцето си и фамилията ви. Има хиляди варианти на персонализация на това моделче. Ние ще го изработим точно както ни го поръчате и бъдете сигурни, че резултатът ще е повече от перфектен.

Какви размери се предлагат?

Ако момиченцето ви е между 0 о 2,5 години, то с голямо удоволствие ви заявяваме, че бебешкото боди с надпис и номер е точно за него. Разгледайте таблицата с размери под артикула, за да се ориентирате по-точно за необходимия ви.

Дрешката е изработена от висококачествен текстил – 100% памук. Тя гарантира много удобно и комфортно усещане на детето. Няма да предизвика раздразнение или зачервяване по кожата му. Мастилото на щампата е абсолютно безвредно. То е от висок клас и притежава отлична издръжливост. Ярките му цветове ще се съхранят за дълъг период от време и при множество изпирания в пералня.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук