Код на продукта: 407
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с тъмно розов номер и име за момиче

Количество:


4.6 44

Внесете разнообразие сред дрешките на малкото си момиченце. Предлагаме ви забавно бебешко боди, на което можем да изпишем име или фамилия, номер по ваш избор. Гарантираме ви, че този дрешка ще внесе цветно и весело настроение и ще предизвика голямо внимание към дъщеричката ви.

Кога е подходящо да подарите бодито за бебе?

Семплият и стилен дизайн е подходящ за всеки един празник на детенцето, но ако искате да облечете детето си с интересна дрешка, едва ли ще ви е нужен повод, за който да закупите този артикул.

В празното поле за въвеждане на информация ни напишете какво точно искате да щамповаме върху дрешката. Надписът може да е на латиница или на български. Този модел е прекрасен избор, ако вие или мъжът ви сте спортни запалянковци, защото можете да ни посочите номера на любимият ви спортист и фамилията му, а ние да ги щамповаме.

Бебешкото боди с надпис е изработено от материя с високо качество. Текстилът е чист памук, а мастилото на щампата е напълно безвредно за децата. Родителите могат спокойно да обличат момиченцето си с дрешката, без да се притесняват че тя ще предизвика алергии или зачервявания по кожата им.

Предлагаме ви да закупите бодито за бебе в два варианта. Дължината на ръкавите може да е къс или дълъг според сезона, през който ще направите поръчката си.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук