Код на продукта: 392
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Спортен комплект тениска и боди с надпис и номер

Количество:


4.5 44

Ако си падате по оригиналните продукти и нестандартните решение, този продукт може би доста ще ви заинтересува. Ние от Смешки на Дрешки за пореден път идваме с уникално предложение, като този път искаме да ви представим спортният комплект за баща и дъщеря.

Комплектът се състои от мъжка бяла спортна тениска с класическа кройка, докато бебешката дрешка представлява боди за момиченце, което също е в бял цвят. Много е важно да се добави, че и двете части от комплекта съчетават топ качество с неустоима цена, което в наши дни вече трудно се открива.

Какво представляват дрехите?

Тениската за татко, както вече споменахме, има класически дизайн и е изцяло бяла, като единственото изключение е щампата с фамилия и номер. Тя може да се отпечата по ваше желание както на лицевата страна, така и на гърба. Тениската се предлага в 5 различни размера - S, M, L, XL, XXL.

Бебешкото боди има класическа кройка, като целта на това е постигането на максимален комфорт. То също е бяло на цвят и е предназначено на малко момиченце. Акцентът попада на розовата щампа, която включва фамилията на момиченцето плюс номер.

Поддръжка

И двете части от комплекта са подходящи за ежедневно носене и се характеризират с много лесна поддръжка. Това означава, че ако желаете да перете дрехата дори и всеки ден, независимо дали тениската или бодито, тя няма да се износи и захаби, а яркостта на щампата ще се запази.

При поръчка

Много е важно при поръчка да обърнете специално внимание на това какво пише в таблиците, които сме добавили под продуктите. Те предлагат подробна информация за данните на всеки един размер от артикулите, като подробно и в сантиметри е описано какво точно можете да очаквате като дължина и ширина на всяка една тениска или боди.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук