Код на продукта: 406
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди със син надпис и номер за момче

Количество:


4.5 28

Представяме ви едно интересно моделче бебешко боди за момче, което може да се превърне в идеален подарък за всеки малък мъж. На него можете да изпишете име и номер, на любим спортист – футболист например.

Така освен интересна и полезна дрешка за мъника, ще зарадвате и неговия татко. Бъдете по нестандартни и си позволете да подарите прекрасното бебешко боди с щампа на рожден ден, имен ден или друг прекрасен празник в семейството.

Размери на бодито за бебе

Предлагаме ви да прегледате изработената от нас таблица. Там ще се ориентирате какво размерче ви е нужно според възрастта и височината на момченцето. Дрешката е подходяща за новородени и малко по-пораснали деца.

Изработена е от висококачествен памук, който деликатно докосва кожата и и осигурява много приятно усещане и комфорт. Щампата е отпечата с мастило, което е напълно безвредно и дълготрайно.

Яркият син цвят ще се съхрани и след много изпирания в пералня, ако спазвате указанията за употреба на етикета. Имате възможност да ни посочите какви са предпочитанията ви за дължината на ръкавите. Предлагаме два варианта – къс и дълъг.

Ако изберете да ни се доверите и да поръчате това страхотно бебешко боди с надпис, ни ще ви изненадаме допълнително. Опаковаме го в красива панделка и прибавяме малко свитъче с послание. Така в ръцете си ще имате един напълно завършен подарък и ви остава единствено да го поднесете.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук