Код на продукта: 409
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с лилав номер и име за момиче

Количество:


4.4 40

За всички любители на спорта, които искат децата им да носят номера на любимият им спортист сме създали този интересен модел бебешко боди. Цвета на щампата е в лилаво и е подходящ за малки момиченца на възраст между 0 и 3 годинки.

Вариации на щампата

Посочете ни какво име или фамилия да отпечатаме и кой номер върху бебешкото боди. А защо да не изпишем фамилията на семейството и датата на раждане на момиченцето? Изборът е изцяло ваш и ние ще се съобразим напълно с него. Има възможност надписа да е на латиница.

Трябва да си изберете то коя страна да е печата – от пред или от зад. Другата възможност за избор е при дължината на ръкавите – къс или дълъг. Посоченото от вас няма да промени обявената цена на артикула.

Това бебешко боди е изработено е от 100% памук и се закопчава от страни на врата, за да е възможно най-лесно за обличане и събличане. Мастилото е напълно безопасно и безвредно и няма да предизвика нежелано раздразнение по чувствителната детска кожа.

Ако сте харесали този модел за подарък, то ние ще се погрижим той да пристигне при вас в красив подаръчен вид. Опаковаме бодито за бебе с надпис с красива панделка и прибавяме свитъче с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук