Код на продукта: 395
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Мога да разтопя сърцето на леля с усмивка..."

Количество:


4.6 41

Има ли спор, че племенниците са най-голямата слабост на лелите? Няма, разбира се, това е повсеместно признато и няма как да се отрече. Бебешкото боди с този весел надпис е чудесен подарък за всяко едно малко момченце.

Всъщност жестът е не само към него, но и към неговата леля. При вида на бодито върху племенника й, тя със сигурност ще се зарадва искрено. Този подарък несъмнено ще стопли още повече нейното сърце и си заслужава да и доставите тази радост.

За деца на каква възраст е подходящо?

Нашето бебешко боди може да подарите на момченца то 0 до 3 годинки. Има таблица с размери, където да се ориентирате най-точно кой ви е необходим, според възрастта на детето.

Уверяваме ви, че нашите артикули осигуряват много комфорт на дечицата. Изработени са от 100% памук, което гарантира нежния допир на бебешкото боди до кожата на бебоците. От друга страна мастилата на щампите са напълно безвредни и безопасни.

Всичко бодита се закопчават отдолу и от страни на лявото рамо. Точно този вид закопаване осигурява най-голямо удобство на майките при обличане и събличане.

Ако изберете това моделче за вашето момче, със сигурност ще останете очарована от качеството на бебешкото боди и с нетърпение ще очаквате да поднесете изненадата на неговата леля.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук