Код на продукта: 023Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 023Б "Честит рожден ден лельо" за момиченце

Количество:


4.7 29

Ако търсите интересна дреха за вашето бебче, с която да отидете на рождения ден на неговата обична леля, то ние от Смешки на Дрешки имаме това, от което се нуждаете. На вашето внимание са специалните предложения за рождения ден на вашата сестра или сестрата на вашата половинка.

Специалното бебешко боди с поздрав за леля гласи “Честит рожден ден, лельо! Много те обичам!”. Дрешката е създадена специално за момиченца, ето защо на снежно белия фон на бебешката одежда буквите са издържани в много елегантен розов нюанс.

Какво представлява?

Дрешката има класически дизайн и кройка, което я прави наистина много удобна. Това удобство е двустранно - както за родителите, така и за малчугана. Бодито е снабдено с изключително удобни копченца в долния си край, което позволява изключително лесно да могат да се подменят пелените при нужда.

Дрешката може да внесе много весело и приятно настроение на всички по време на празника, особено на щастливата леля, която има удоволствието да бъде почетена по този изключително симпатичен начин от малката си племенничка.

Удобство

Малкото ви момиченце не само ще изглежда много добре в симпатичното и едновременно с това елегантно боди, но също така ще се чувства и изключително добре докато носи дрешката. Качествената естествена материя, която е създадена от преобладаващо количество памук, не само стои добре, но и позволява на деликатната бебешка кожа да диша без да се спарва. За да бъде удобството пълно, дрешката се предлага в различни размери за всяко момиченце на възраст до 2 години и половина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук