Код на продукта: 143Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче с надпис "Леля намери своята принцеса"

Количество:


4.7 47

Боди за момиче с надпис "Леля намери своята принцеса" е поредният шедьовър, който създадохме за вас. С него имате уникалната възможност да изненадате приятно любимата леля, и да я накарате да се чувства много по-специална и обичана. Едновременно с трогващия жест, вие ще направите страхотно попълнение на гардеробчето на дъщеричката си.

За изработката на нашите артикули ние залагаме на качествени материи, които са меки, приятни на допир и даряват детето ви с голям комфорт и удобство. Бебешкото боди по никакъв начин няма да предизвика зачервяване или раздразнение по деликатната детска кожа.

Бодито за бебе се облича и съблича съвсем лесно и много бързо, защото избрахме удобното странично закопчаване на вратлето. Мастилото на щампата е дълготрайно и ще съхрани ярките си цветове независимо от броя на изпиранията.

Предлагаме ви голям избор от размери. Бебешкото боди с надпис е подходящи за момиченца между о и 30 месечна възраст. За да ви помогнем с избора на правилната дрешка, ние предоставяме табличка с размери. Там ще се ориентирате най-точно според възрастта и височината на детето.

Дизайнът на бодито за бебе е с красив шрифт, мило послание в нежно розово и сладък акцент –корона. Любимата леля е онази жена, която обгрижва и дарява своята племенница с безмерна любов. Заслужава да я изненадате заради всеотдайността й!

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук