Код на продукта: 162
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Обичам леля да ме глези" с подарък

Количество:


4.4 42

Искате ли да обзаведете малкото си момиченце с дрешка, която е забавна, интересна, много полезна и в същото време отправя мило и закачливо послание към нейната леля? Предлагаме ви красиво моделче бебешко боди с надпис "Обичам леля да ме глези".

Със сигурност то ще изненада много приятно любимата леля. От друга страна моделчето е прекрасен подарък за племенницата ви, който да поднесете с повод или без. Бодито за бебе ще донесе много ведро настроение сред всички роднини и приятели.

Защо да изберете боди за бебе с щампа?

Ние сме заложили на креативни идеи, които са изработени по иновативна технология. Създаваме перфектни дрешки за най-малките, с гарантирано високо качество. Материята на бебешкото боди с надпис е чист памук. Мастилото на щампата е безвредно и много дълготрайно.

Това моделче се предлага с къс или с дълъг ръкав, за да ви дадем възможност да прецените какви са нуждите на момиченцето ви, според климатичните условия. Предлагаме ви да изработим щампата в два прекрасни цвята – тъмно розово и лилаво. Дизайнът е създаден с сладък акцент – подарък, който допълва перфектно изписания надпис на дрешката.

Размерите на бебешкото боди са посочени в табличка, под самия артикул. За да избегнете възможно грешка, ви съветваме да разгледате внимателно номерациите. Ярките цветове на щампата ще се съхранят непокътнати, при спазване указанията, предоставени със самото моделче.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук