Код на продукта: 148
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Ако мислиш, че съм готина, само виж ЛЕЛЯ!

Количество:


4.6 46

Време е да обърнете специално внимание на лелята в семейството ви. Нейната функция е не по-малко важна от тази на майката и определено трябва да и се признае и да я изненадате с интересен и нестандартен подарък.

Има ли нещо, което да ви пречи да вземете боди за бебе, което така или иначе е необходимо винаги и да поднесете комплимент към „леля“? С този жест със сигурност ще я зарадвате безкрайно много.

Бебешкото боди подходящо ли е за различни сезони?

Имате пълната свобода да посочите някой от двата варианта – къс ръкав за пролет, лято и дълъг за есен, зима. Няма никакво значение кой сезон е от годината. Изборът е изцяло ваш и той по никакъв начин не рефлектира на цената.

Можете и да посочите какъв да е цвета на щампата. Предлага ме ви 4 варианта. Освен това е добре да погледнете внимателно таблицата с размерите и да посочите от кой точно се нуждаете. Много лесно можете да се ориентирате според възрастта на момиченцето.

Бебешкото боди е изработено от мека и деликатна материя, която нежно да защитава малката принцеса. Облича се и се съблича много лесно, защото е с напълно стандартно закопчаване. Цветовете на надписа са изключително издръжливи, дори и след многократно изпиране.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук