Код на продукта: 221
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 221 с надпис "Ако мама каже НЕ питам леля с дъга синьо"

Количество:


4.6 38

Ако лелята на вашето малко момченце има празник, ние ви предлагаме да я изненадате по малко по-различен начин. Поднесете и своята обич като облечете племенника й в забавно бебешко боди с щампа. Така освен жест към нея, ще прибавите красива нова дрешка към гардеробчето на мъника.

За какви поводи е подходящо да подарите бебешко боди?

Празници не липсват в българските семейства. Рожден ден или имен ден, Коледа, Нова година, Великден има безброй много поводи, на който да поднесете подарък. Просто ние ви предлагаме да сте по-оригинални, но в същото време и практични.

Бебешко боди с надпис се предлага в различни размерчета, които отговарят за новородени и момченца до 3 годишна възраст. Предлагаме ви да прегледате таблицата под артикула, където да се ориентирате най-точно кой размер ви е нужен според възрастта и височината на детето.

Имате възможност да ни посочите каква дължина на ръкавите ви е необходима според сезона и нуждите на момченцето. Има два варианта къс за топлите дни и дълъг за студените.

Бебешкото боди е изработено от 100% памук и се закопчава от страни на врата. Така е най-удобно за преобличане. Цветовете на щампата са ярки и дълготрайни, при спазване на указанията на етикета.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук