Код на продукта: 135
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Имам най-добрата леля"

Количество:


4.5 32

Какво е лелята за едно малко момченце? Тя не се кара, не забранява. Тя глези, подарява подаръци и разрешава. Как да не я обича детето? Сега можете да покажете колко голяма е любовта на момченцето ви към неговата леля, благодарение на прекрасният дизайн на това бебешко боди с надпис.

Щампата показва красноречиво любовта към нейната фигура. Бъдете различни и нестандартни и подарете тази изненада към "леля". Има хиляди поводи, за които можете да зарадвате сърцето й – рожден ден, имен ден, Коледа, Великден и други. Изборът на празник оставяме на вашето предпочитания. Ние просто ви предлагаме идеалния подарък.

Размери на бодито за бебе

Този красив артикул е подходящ за новородени и малко по-големи момченца. Прилагаме таблица с размерчета, по която да се ориентирате точно кой ви е необходим според възрастта и височината на детето.

Можете да ни посочите каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме ви два варианта на бебешкото боди. С късо ръкавче за пролет-лято и дълго за есен-зима. Обявената цена на артикула не се повлиява от този избор.

Бодито за бебе е изработено то 100% памук и се закопчава от страни на вратлето, за по-удобно преобличане. Мастилото на щампата е безвредно и няма да предизвика раздразнение или алергии по деликатната кожа на детенцето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук