Код на продукта: 023
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди " Честит рожден ден лельо" за момченце

Количество:


4.5 23

Искате да зарадвате любимата леля на вашия малчуган за нейния специален повод? Изненадайте я със специално персонализирано боди "Честит рожден ден лельо" за момченце, което със сигурност ще ѝ донесе много усмивки на нейния тържествен ден.

Модел, дизайн и размери на боди "Честит рожден ден лельо" за момченце

Това бебешко боди за момченца с персонализиран надпис за най-прекрасния празник на обичаната леля е изработено от качествена материя, деликатна към нежната кожа на любимия племенник.

Тъй като персонализираното боди е за момченца, то е със син надпис, съдържащ посланието „Честит рожден ден, лельо“ и „Много те обичам!“.

Може вашият малък пакостник все още да не може да говори, но с това закачливо боди ще успее да поднесе на леля посланието, което всяка негова усмивка, когато е в нейните ръце изразява.

Щампата е качествена и издържа на многократно носене и пране.

Имате избор измежду боди с къс ръкав и боди с дълъг ръкав – вариант за топлите дни и алтернатива за по-мразовитите месеци. Предлага се само в бял цвят. Закопчаването е с класически копченца „тик так“, осигуряващи максимално удобство и бързина при преобличане на бебето.

  • Деликатен плат;
  • Комфортна кройка;
  • Размери: от 1 месец до 30 месеца;
  • Къс или дълъг ръкав;
  • Закопчаване „тик так“.
размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук