Код на продукта: 023
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди " Честит рожден ден лельо" за момченце

Количество:


4.5 23

С приближаването на рожденния ден на баба положението с избора на подарък става все по-напечено, особено ако поводът е по-специален и жената отбелязва юбилей. Това не се случва всеки ден и е добре да се измислят по-вече начини за да изразим обичта и уважението си към жената, която ни е гледала и обгрижвала, нас или пък нашата половинка в живота.

Какъв по-хубав начин да поздравим нашата или майката на нашия партньор от това да се появим с малкото бебче, облечено в специално юбилейно боди със сърдечен поздрав за баба?

Какво представлява бодито?

Създадено специално за момченца, бодито е подходящо за всички възрасти до 30 месеца или 2 години и половина. Дрехата е на разположение в голям брой номерации, така че със сигурност ще попаднете на точния за вашия малчуган номер.

Бодито е бяло на цвят, а на лицевата му страна има голяма синя щампа, която гласи “Честит юбилей, мила бабо! Обичаме те безкрайно много!” Класическите форми на бодито гарантират, че то ще бъде изключително удобно и комфортно.

То се предлага в два различни варианта - с дълъг и с къс ръкав. Това го прави подходящо за носене през различните сезони от годината, независимо дали навън е по-топло или по-студено.

Летният вариант с къси ръкави ще позволи на кожата да диша, а зимното боди с дълъг ръкав би могло да се комбинира и с още дрехи, така че да се постигне още по-голямо удобство.

Дрехата е изключително лесна и удобна за пране, защото може да се пере на различни програми и на различна температура. Това позволява да се поддържа безупречна хигиена, но без да се налага да се спазват прекалено строги правила.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук