Код на продукта: 162Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Обичам леля да ме глези" за момче

Количество:


4.4 23

Лелята е една много важна фигура в живота на малките дечица. Тя несъмнено обича да глези своите племенници и за това е толкова обичана то тях. Даваме ви възможността да изразите своята благодарност и уважение към нея с бебешко боди с забавен надпис.

Чрез това моделче вие можете да направите прекрасен и нестандартен подарък към лелята на момченцето ви и едновременно с това и към него. От една страна ще добавите красива дрешка в гардероба на детето си, а от друга ще зарадвате искрено леля му, когато го види облечено със забавното бебешко боди.

Предлагаме ви да си изберете предпочитания цвят сред цветовата гама на щампата. Изработен е дизайн със синьо и зелено, но ако желаете друг нюанс можете да се свържете с нас по телефона за уточнение.

Бодито за бебе се предлага и в два варианта на дължина на ръкавите. Къси за топлите дни или дълги за студените. Какъвто и да е изборът ви, той няма да промени обявената цена на артикула.

Размерите, които са на разположение отговарят за деца от 0 до 3 годинки. В табличка сме направили ясно разграничение по възраст и сантиметри, чрез които да се ориентирате най-точно за необходимия ви размер на бебешкото боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук