Код на продукта: 220
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Ако мама каже НЕ питам леля"

Количество:


4.5 53

След мама, леля е фигурата в живота на всяко малко момиченце, която й служи за пример. Тя обича и глези своята малка племенница, угажда на почти всички прищявки и никога не се кара. Поднесете мила жест на внимание и благодарност към нея с нашето страхотно бебешко боди с щама "Ако мама каже НЕ питам леля".

Подходящ подарък за всеки повод

Можете да изненадате леля за всеки неин празник. Бодито за бебе е подходящ подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Великден, годишнина и други. Бъдете нестандартни и поднесете жеста си, когато прецените. От нас можете да очаквате перфектно изпълнение.

Бебешкото боди с надпис може да се персонализира по различен начин. Ако желаете, ние ще заменим леля с тати, дядо или баба. Трябва само да посочите предпочитанието си в полето за въвеждане на информация.

Изработихме този артикул от 100% памук и мастило, което е дълготрайно и издръжливо. Наситените му цветове ще се съхранят и след многократно изпиране, ако се спазват указанията за употреба, придружени с бодито.

Можете да си изберете между два варианта на модела. Предлагаме ви решение както за студените месеци, така и за топлите. Посочете ни каква да е дължината на ръкавите, като съобразите нуждите на детето според сезона.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук