Код на продукта: 394
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче "Мога да разтопя сърцето на леля ..."

Количество:


4.4 45

Лелята в живота на всяко малко момиченце играе важна роля за израстването и развитието й. Тя е много ценна фигура в семейството. Ако искате да я зарадвате по нестандартен начин, то ние ви предлагаме бебешко боди с щампа.

То е изключително оригинален начин да засвидетелствате вашето признани и уважение. А тя го заслужава, защото дава цялата си любов на вашето малко съкровище. Представете си реакцията й, когато види племенницата си облечена с това бебешко боди. Със сигурност ще е щастлива. Уверяваме ви в това.

Какви размери предлагаме?

Нашето моделче е подходящо за новородени и малко по-пораснали момиченца (до 3 години). За да ви улесним в избора, сме създали таблица, по която да се ориентирате според възрастта на детето.

Предлагаме няколко варианта за цвят на щампата:

  • Тъмно и светло розово
  • Червено
  • Лилаво

Всички нюанси са изключително подходящи за малки принцеси. Можете и да ни посочите каква да е дължината на ръкавчето. За есенно и зимно време е варианта с дълъг ръкав, а за пролетно и лятно с къс.

Материята на бебешкото боди е 100% памучна, защото сме наясно, че това е най-подходящият избор за детски дрешки. Тя ще осигури много голям комфорт при носене и ще предпази от раздразнение деликатната бебешка кожа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук