Код на продукта: 173
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "На Вуйна принцесата с корона"

Количество:


4.6 50

Вие сте горда вуйна на малка сладка госпожица и желаете да й поднесете оригинален, но и полезен подарък? С радост ви съобщаваме, че точно за вас създадохме прекрасния модел бебешко боди с мил и забавен надпис.

Кога е подходящо да поднесете боди за бебе с надпис "На вуйна принцесата"

Предлагаме моделчето в различни размери за дечица от 0 до 2,5 годинки. Което означава, че можете да поднесете щурото и забавно моделче още щом момиченцето се появи на бял свят. Други прекрасни поводи са нейният рожден ден или имен ден.

Ако трябва да сме честни, на една вуйна никога не и е нужен повод, за да поднесе изненада на своята малка племенница. Имате пълно свобода да зарадвате детето и най-вече семейството му с много полезна и в същото време красива дрешка по всяко едно време.

Бебешкото боди с надпис е с материя от чист памук. Мастилото му е напълно безвредно и няма да предизвика раздразнение или зачервяване по нежната му кожа. Наситените цветове на щампата ще се съхранят непроменени дори и след множество изпирания, при спазване указанията за употреба.

Имате възможност да ни посочите какви са предпочитанията за дължината на ръкавите. Предлагаме подходящо решение както за студените месеци, така и за топлите. Можете да поръчате бебешкото боди с надпис с късо или с дълго ръкавче.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук