Код на продукта: 063
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Малкият принц на леля"

Количество:


4.4 38

Всички са наясно, че лелите са много обичани и важни за живота на едно детенце. Тяхната роля е основна при отглеждането и възпитанието му. Лелите от своя страна обичат племенниците си безкрайно много и бебешко боди с този забавен надпис напълно може да илюстрира любовта им към тях.

Можем ли да избираме цвят на щампата?

Този дизайн на боди за момченце има два варианта. Единият е цветът на щампата да е само в синьо, а другият в синьо и червено. Кое ще измерете оставяме на вас. Другата възможност за избор е на дължината на ръкавчето – къс или дълъг.

Гарантираме ви, че цветовете се запазват ярки и след многократно изпиране, при спазване не указанията на етикета. Това се дължи на високото качество на мастилото и технологията, при която се щамповат надписите.

Мастилото е напълно безвредно и безопасно за малчуганите. Материала на бодито е 100% памук и не позволява възникването на раздразнение или обриви по чувствителната и нежна детска кожа.

Бебешкото боди е подходящ за подарък за новородени и момченца до 3 годинки. За да изберете размер, ви съветваме да погледнете таблицата по-долу и да се ориентирате по възрастта или височината, в случай че я знаете, на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук