Код на продукта: 143
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Леля намери своя принц и това съм аз"

Количество:


4.5 51

Вие сте горда леля на прекрасно момченце и искате да му направите запомнящ се подарък, които да е забавен и функционален. Това бебешко боди е точно за вас. Забавната щампа изрязва много точно колко голям е любовта ви към малкото детенце.

В същото време бодито за бебе е много подходящ подарък за най-малките и винаги има нужда от още едно попълнение в гардероба. Уверяваме ви, че този жест от ваша страна ще се запомни с много положителни емоции и усмивки от цялото семейство на племенника ви.

Какви размери има?

Нашето моделче бебешко боди е подходящо за новородени и деца до 3 годинки. За да се ориентирате по-добре, ви предоставяме таблица, където е упомената възраст и височина на детенцето. Чрез нея ще изберете подходящия размер, без да има и най-малка вероятност да се объркате.

Може да ни посочите и какви да са ръкавите на бодито. За да отговорим на нуждите според сезона, ние ви го предлагаме с къс и дълъг ръкав. Изборът е изцяло ваш.

Знаете ли, че ние изцяло можем да финализираме вида на подаръка ви. Какво имаме в предвид? Бебешкото боди за момченце ще пристигне при вас с красива панделка и малко свитъче с послание, за да можете да го поднесете в напълно завършен подаръчен вид.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук