Код на продукта: 042Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче с надпис за имен ден на дядо

Количество:


4.4 42

Любимият дядо има имен ден и вие трескаво търсите подходящ подарък? Не се тревожете ето го идеалното решение – бебешко боди с надпис "Честит имен ден дядо, обичам те!" Милото послание върху дрешката говори само за себе си и ще предизвика вълна от прекрасни и положителни емоции.

Качеството на 1 място

Ние се стараем не само да ви предоставим идейни и красиви решения, а и да покрием очакванията ви към качеството на продукта. Залагаме единствено и само на изпитани материали, които са се доказали във времето.

За изработката на бебешкото боди с щампа използваме материя от чист памук без никакви примеси. Мастилото на печата е от много висок клас и се отличава със своята дълготрайност и издръжливост. То ще съхрани ярките си цветове дори и след многобройни изпирания.

Предлагаме размери, които са подходящи за деца от 0 до 30 месечна възраст. Можете да прегледате номерацията в таблица, за да се ориентирате и да поръчате необходимия ви, без възможност за грешка.

Цвета на щампата се предлага в два варианта, които подхождат идеално на малки момченца – синьо и зелено. Предлагаме ви да ни посочите и каква е предпочитаната от вас дължина на ръкавите. Тук отново имате две възможности – с къс или с дълъг ръкав.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук