Код на продукта: 144
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Имам най-добрите баба и дядо"

Количество:


4.5 46

Бебешко боди с надпис "Имам най-добрите баба и дядо" е нашето предложение, с което да изненадате по много оригинален и нестандартен начин най-възрастните членове в семейството. Изкажете огромната си благодарност за цялата подкрепа, която ви оказват и любовта, с която се грижат за внучката си.

Кога е подходящо да поднесете бебешко боди с щампа "Имам най-добрите баба и дядо"

Има хиляди поводи, за които можете да изненадате баба и дядо. Подходящи празници са Коледа и Нова година, Великден, годишнина и други. Дори можете да поднесете милия жест без да ви е необходим конкретен повод. Представете си колко ще ги развълнувате, при вида на малкото им внуче облечено в красивата дрешка.

Бебешкото боди е изработено от много висококачествена материя – чист памук. Използваме мастило, което е безвредно за децата. Вашето момиченце ще се чувства съвсем удобно в дрешката. Тя се преоблича много бързо и лесно, благодарение на страничното закопчаване на вратлето.

Предлагаме това моделче в размери подходящи за новородени и деца до 2,5 години. Прегледайте внимателно таблицата под артикула, за да прецените според възрастта и височината на детето, кой ще ви е необходим.

Можете да си изберете каква да е дължината на ръкавите. Изработихме бебешкото боди в два варианта – с къс и с дълъг, за да можете да съобразите сезона и нуждите на момиченцето и да поръчате най-подходящия подарък.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук