Код на продукта: 154
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Аз обичам БАБА И ДЯДО"

Количество:


4.5 51

Искате ли да зарадвате бабата и дядото на вашето дете по оригинален начин? Точно за вас сме създали това моделче бебешко боди с щампа. Дизайнът е съвсем семпъл, но достатъчно красноречив. Огромна ще е изненадате им, когато видят внучето си облечено с красивото ни предложение.

Можете да сте напълно сигурни, че ще ги зарадвате и развълнувате много. Бодито за бебе е идеален подарък за техния юбилей. А защо да не изразите вашата благодарност към тях и помощта им без конкретен повод?

Бодито за бебе е унисекс и поради тази причина сме подбрали цветове на щампата да са подходящи както за момиченца, така и за момченца. Те ще запазят яркия си вид и след многократно изпиране благодарение на високото качество на мастилото, което използваме.

Предлага ли се с дълъг ръкав?

Ние искаме да сме максимално полезни и да ви предложим варианти удачни за всеки сезон. Точно поради тази причина бебешкото боди с надпис е с къс или с дълъг ръкав. Този избор не повлиява на крайната цена.

Материята на бодито е 100% памук, за да създадем комфортно усещане на детенцето. Закопчава се от страни на вратлето, защото знаем, че това е най-удобния вариант за обличане и събличане.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук