Код на продукта: 042
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момиче с надпис за имен ден на дядо

Количество:


4.6 49

Предлагаме ви да изненадате приятно дядото на вашето момиченце за имения му ден с това прекрасно бебешко боди с надпис. Щампата е с красив дизайн, а посланието е много мило и ще трогне сърцето му.

Изненадата ще е огромна, когато облечете дъщеричката си с бодито на хубавия празник. Така едновременно ще поднесете подарък на нея самата и на дядо й. Едно бебешко боди никога не е излишно в гардероба на най-малките, а защо да не е с красив дизайн и послание.

От какво е изработено бодито за бебе?

Използваме материя от 100% памук, защото знаем, че е най-подходящият избор за бебешки дрешки. Тя осигурява удобство и нежен допир на кожата. Мастилото на щампата е изпитано и напълно безопасно за детето.

Цветовете са ярки и дълготрайни. Те няма да се променят и след многократно изпиране. Можете да си изберете между два цвята на надписа – розово и лилаво, напълно съответстващи за малки принцеси.

Предлагаме размерчета на бебешкото боди, подходящи за момиченца от 0 до 3 годинки. За да се ориентирате по-добре сме изготвили таблица, където са посочени възраст и височина на детето. Така ще можете най-точно да определите необходимият ви размер на бодито за бебе.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук