Код на продукта: Г068
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Ето така изглежда НАЙ-ГОТИНИЯТ ДЯДО Тениска

Количество:


4.3 40

Ако вашият възрастен баща или дядо има празник, например рожден или имен ден, можете да помислите за подарък от нас. Ние предлагаме всякакви интересни идеи, които ще направят вашия подарък отличителен и запомнящ се. В резултат на оригинално замислените щампи и послание, вие ще направите на възрастния човек изненада, с която да стоплите сърцето му.

Размери

Дрехата се предлага в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Това я прави подходяща за хора с всякакъв тип телосложение, независимо от ръста и теглото. Ако ви е по-лесно така, можете да поръчате и като прецените размера на дрехата в сантиметри.

Щампа за най-готиния дядо

Щампата представлява оригинално изписан текст, който гласи “Ето така изглежда най-готиният дядо”. Изработена е по специална технология и с много усет и внимание към детайла. Качествената изработка позволява да се пере в автоматична пералня със силни перилни препарати, но без това да оказва каквото и да било влияние върху качеството на дрехата.

Използвани материали

Тениските се изработват от най-висококачествен памук. Ние от “Смешки на Дрешки” единствено добавяме малко количество еластан, което прави дрехата по-приятна на допир до кожата.

Кройката и дизайн

Дрехата се предлага с кройка, която позволява да се движите свободно, да се разхождате и да спортувате. Тя е изключително удобна за носене на ежедневна база, а по отношение на цветовете се предлага в три разцветки - бяло, черно и сиво.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук