Код на продукта: 552
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска/боди с надпис "ДЯДО и ВНУЧЕ - приятели за цял живот"

Количество:


4.4 19

Ние от “Смешки на Дрешки” ви представяме една прекрасна тениска за момче на възраст от 2 до 12 години. Тя е с оригинална щампа и дизайн, идва при вас с изключително високо качество и на атрактивна цена. Тя притежава уникална щампа, която създава усещане за индивидуалност и оригиналност.

Щампата

Щампата на тази детска дреха гласи “Дядо и внуче - приятели за цял живот”. Тя е изрисувана в черен цвят, като на картинката под текста са изобразени две ръце, които приятелски удрят юмрук една в друга.

Щампата няма да създава никакви грижи и ще се запази, дори и при ползването на силни перилни препарати. Тя няма да пусне боя, нито ще се обезцвети, което се дължи на качествените продукти, които се използват за направата на щампата, както и на съвременните методи за изработка.

Направена от чист памук

Детската тениска е направена от чист памук. Тази материя се понася изключително добре дори и от най-деликатната кожа, като дава усещане за удобство както у дома, така и при носене навън. Дрехата е подходяща за спорт и активен начин на живот. Съдържа нисък процент еластан, който позволява да се постигне повече удобство при носенето.

Идеалната кройка

Кройката е един от факторите, които правят тази тениска толкова харесвана. Тя е създадена така, че да дава възможност да се постигне максимално удобство при динамично движение и спорт. Разнообразието от размери също не бива да се пропуска, защото то позволява да се избере точно тази дреха, която ще пасне идеално на своя притежател.

размери бодита размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук