Код на продукта: К056
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.4 33

Чашата с надпис за дядо

Чашата с надпис за дядо е едно супер предложение, с което ще зарадвате своя дядо независимо от това какъв е повода. Рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или Великден, всички те са чудесен повод да изненадате своя дядо. А защо не и без повод? Нима винаги трябва да търсим повод за да изненадаме обичаните хора? Ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви предложим един супер качествен продукт, който ще ви очарова с оригиналност и дизайн, но също и с разумната си цена.

Външен вид

Чашата има изключително хармонични и гладки форми и извивки, като е лишена от всякакви допълнителни утежняващи елементи. Тя има овална форма, а от страни е поставена една голяма и удобна за хващане дръжка, която предпазва от топлината ръката ви докато пренасяте горещия чай например. Цветът е бял и повърхността е поразително гладка и блестяща.

Щампата

Щампата гласи "Най-добрият дядо на света", което я прави подходяща винаги когато желаете да зарадвате възрастния човек. Тя е изработена елегантно и едновременно с това много опростено. Много е устойчива на миене, като дори и след многократно измиване няма да усетите промяна в щампата.

Качество

Чашата предлага изключително високо качество. Тя може да устои на изключително висока температура. Така например, ако желаете да запарите чай или да сипете горещо кафе директно от котлона, това няма да бъде никакъв проблем. Устойчивостта на висока температура предполага и това, че чашата може да устои на поставяне в микровълнова фурна, което я прави подходяща за затопляне на останалата от сутринта напитка (чай, кафе или мляко).

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук