Код на продукта: 136
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди* Имам най-готиния дядо на света

Количество:


4.5 42

В колко магазини сте срещали подобно моделче бебешко боди с щампа? Точно красивият принт е онова, което ни различава от останалите и което може да ви подтикне да закупите някое от нашите страхотни предложения. Бебешко боди с надпис "Имам най-готиния дядо на света" е една наистина свежа и различна изненада за рождения, имения ден или друг празник на любимия дядо.

Появявайки се пред него с внучето му облечено с тази дрешка, изненадата ви ще предизвика истинска и сърдечна усмивка. Имате страхотната възможност да накарате "дядо" да се чувства важен и много обичан.

Качествена изработка

Ние държим изключително много на качеството на използваните материали. Текстилът на бебешкото боди е съставен от чист памук. Така можем да ви гарантираме, че детето ще усеща много мек и приятна допир. Мастилото, което избрахме за красивият принт е абсолютно безвредно и дълготрайно.

Избрахме син цвят за щампата, за да създадем красиво моделче бебешко боди с надпис за момче. При поръчка можете да посочите с каква дължина на ръкавите предпочитате да бъде дрешката – къси или дълги.

Предлагаме ви 8 размера на бодито за момче с щампа. Те отговорят на различни възрасти от 0 до 2,5 годинки. Прегледайте таблицата под артикула, за да изберете необходимия ви размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук