Код на продукта: 037Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит рожден ден дядо..." за момиче

Количество:


4.5 44

Дядото на вашето детенце има рожден ден и искате да го изненадате с оригинален подарък? Предлагаме ви да закупите това красиво бебешко боди с щампа, което изключително много подхожда на случая. Със сигурност жестът ви ще развълнува сърцето му, защото е своеобразен израз на любовта и признателността ви към него.

Защо да подарим боди за бебе с надпис?

Избирайки, този артикул вие всъщност поднасяте двоен подарък. От една страна ще обзаведете детенцето си с красива и оригинална дрешка, а от друга бебешкото боди е много мил и трогващ подарък към дядо.

Създадохме красив дизайн с мил текст - "Честит рожден ден дядо, всички много те обичаме". Само си представете реакцията и усмивката на лицето му, когато види внучето си облечено с бодито специално за неговия личен празник. Изненадата ще е огромна.

Цветът на щампата е в нежно розово и е подходящ избор за малко момиченце. Предлагаме ви и още един вариант с лилаво. Другата възможност за избор в дължината на ръкавите. Съобразили сме нуждите на детето според сезона и ви предлагаме моделчето с къс или с дълъг ръкав.

Размерите на бебешкото боди с надпис са посочени в табличка под артикула. То е подходящо за новородени и малко по-пораснали госпожички. Разгледайте внимателно таблицата и там ще се ориентирате най-добре според възрастта и височина на детето.

Бодито за бебе с щампа е изработено от 100% памук. Ярките цветове на мастилото ще се съхранят при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук