Код на продукта: 037
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 037 "Честит рожден ден дядо..." за момче

Количество:


4.5 48

Внуците са дори по-скъпи и мили от децата. Най-голямото щастие за едни дядо е да вижда често своето малко момченце. Ако наближава негов личен празник, вие можете да му понесете една огромна изненада с това бебешко боди.

Посланието, щамповано върху дрешката ще развълнува и стопли неговото сърце. Бодито за бебе е прекрасен начин да изразите любов и уважение към дядото в семейството ви. Така ще му поднесете най-хубавия подарък, който той дори не е очаквал.

Какви размери има?

Бебешкото боди се предлага за момченца от 0 до 3 годинки. Прилагаме таблица, където ясно е посочена възрастта и височината, по която да се ориентирате точно за нужния ви размер.

Материята на бодито за бебе е 100% памук и сме сигурни, че ще осигури голямо удобство на детенцето. Тя няма да предизвика раздразнения по все още нежната му кожа. Можете да ни посочите какво да е ръкавчето според сезона - късо или дълго.

Цвета на надписа върху бебешкото боди е в нежен нюанс на синьо, което е напълно подходящо за момченца. Яркостта му ще се запази за дълъг период от време и независимо от интензивността на пране.

Мастилата се отличават с голяма издръжливост, благодарение на високото им качество. Те са напълно безопасни и безвредни за вашето бебече.

Избирайки нашето бебешко боди ще останете много очаровани от качеството на изработката му и ще поднесете чудесен подарък на "Дядо".

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук