Код на продукта: 419
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден и на дядо и на мен" за момче

Количество:


4.3 25

Прибавяме още едно малко и сладко бижу към нашата съкровищница от бебешки бодита с надпис. Този път решихме да създадем подходящ модел за онези малки момченца, които носят имената на своите дядовци.

С бебешко боди с надпис "Честит имен ден и на дядо и на мен " ще успеете да изненадате гордия дядо в още по-голяма степен. Направете празника на сина си и на вашия баща или свекър още по-вълнуващ и запомнящ се. Накарайте го да се чувства специална и важна част от семейството.

Боди за бебе с надпис – подходящ подарък за момче

Създадохме два дизайна на този модел, които са запазили прекрасното послание, но се различават по цвета на щампата и картинката върху тях. Единият е в синьо с сладко меченце, държащо балони. Другият вариант е в зелено с маймунка, седнала на клонка. И двата цвята идеално подхождат на малки момченца.

Размерите на бебешкото боди с щампа са представени в таблица под артикула. Ще намерите подходящо предложение за момче от 0 до 2,5 годинки. Разгледайте внимателно таблицата преди поръчка, за да се ориентирате според възрастта и височината на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук