Код на продукта: 417
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за "имен ден" за момиче

Количество:


4.4 31

Няма по-горд човек от семейството ви от дядото, на когото сте кръстили дъщеричката си. Предлагаме ви да го изненадате приятно на имения му ден като облечете детето си с това красиво бебешко боди с надпис "Честит имен ден на дядо и на мен".

Така ще имате възможност на съвсем ниска цена да закупите двоен подарък за именниците. Ще добавите оригинална и практична дрешка към гардероба на момиченцето си и ще развълнувате сърцето на нейния дядо.

Предлагаме ви опцията да определите с каква дължина на ръкавите да изработим артикула. Можете да съобразите сезона през, който се пада празника и да посочите късо или дълго ръкавче предпочитате. Този избор няма да промени обявената цена на бебешкото боди с щампа.

Удобство и качество в едно

Ние залагаме само и единствено на качествени и изпитани материали за изработката на детските ни дрешките. Текстилът на бодито за бебе с щампа е 100% памук. Комбинацията от кройка и материя гарантира, че момиченцето ви ще се чувства изключително удобно, носейки нашето моделче.

За красивия принт използваме мастило, което е напълно безвредно и няма да създаде раздразнение по кожата на детето ви. То е издръжливо и ще съхрани ярките си цветове, ако съблюдавате инструкциите за употреба, които ще ви предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук