Код на продукта: 416
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит имен ден Дядо" с розов надпис за момиче

Количество:


4.5 28

Избрали ли сте да кръстите дъщеря си на нейния дядо? Ако е така, то в семейството ви ще има двама именници, за които трябва да подготвите подарък. Ние ви предлагаме страхотна идея в лицето на бебешко боди с надпис "Честит имен ден Дядо и на мен."

Защо да закупите дрешката?

Избирайки това моделче, вие ще направите двоен подарък. От една страна ще обзаведете момиченцето си с много удобна, качествена и красива дрешка. От друга ще поднесете страхотна изненада на нейния дядо. Голяма ще е радостта му, когато види прекрасната си внучка облечена с тази дрешката със специална щампа за празника.

Предлагаме ви 8 различни размера на бодито за бебе с надпис. Моделчето е подходящо за новородени и момиченца до 2,5 годинки. Разделили сме номерацията според височината и навършените месеци на детето, така че ще ви е изключително лесно да поръчате точния размер.

Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук. Ярките му цветове няма да избледнеят след много изпирания, ако спазвате точно изисквания за употреба, които ще ви предоставим. Мастилото на щампата е напълно безвредно и няма да предизвика раздразнение по деликатната детската кожа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук