Код на продукта: 089
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Аз обичам баба и дядо"

Количество:


4.4 41

Получавате ли помощ от бабата и дядото на детето си? Можете ли да разчитате на тях? А искате ли да ги зарадвате с малко по-нестандартен жест? Точно за това ви предлагаме бебешко боди с надпис, което да изрази признателността и любовта ви към тях.

Защо да купим бебешко боди с надпис "Аз обичам баба и дядо"

Ние ви предлагаме красив дизайн и прекрасно послание. То ще стопли сърцата на възрастната двойка и ще предизвика много искрена радост в очите им. Внуците за баба и дядо са всичко и можете да използвате тяхното благоразположение към тях, за да ги зарадвате.

Избирайки наш модел, можете да сте напълно сигурни, че ще осигури много голям комфорт и удобство за детето. Материята на бодито за бебе е 100% памук и няма да предизвика никакво раздразнение по нежната му кожа.

Предлагаме размерчета за деца от 0 до 3 годинки. Под продукта можете да видите таблица където да се ориентирате според възрастта и височината на детето. Бебешкото боди има и два варианта на ръкавите. За студените дни дълъг, а за топлите къс. Изборът на дължината няма да промени обявената цена на артикула.

Мастилото на щампата е напълно безвредно и безопасно. Цветовете на бебешкото боди с надпис ще се съхранят ярки и след много изпиране, ако спазвате указанията на етикета.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук