Код на продукта: 414
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за MR ALWAYS RIGHT - боди за момче

Количество:


4.3 25

Сладък, прекрасен и неповторим подарък за момче е това бебешко боди с надпис. Позволете си да бъдете по-оригинални и различни и поднесете дрешката на детето за рожден ден, имен ден, Коледа или Великден. Можете да изненадате семейството и без конкретен повод, защото моделчето е с щампа, която не е конкретно насочена към даден празник.

Убедени сме, че подаръкът ви ще бъде оценен, защото освен интересен той е и много полезен и качествен. Винаги е подходящо да поднесете дрешка на малко дете, особено в най-раните му години, а бодито е основна част от облеклото му.

Удобство и качество в едно

Ние се стараем да създаваме не само красиви и оригинални дрешки за деца, а и такива с изключително високо качество. Използваме материали, които са се доказали във времето. Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук. Мастилото на принта е напълно безвредно и няма да предизвика раздразнение по кожата на момченцето.

В същото време е много дълготрайно и издръжливо на много изпирания. Спазвайте указанията за употреба и ще успеете да съхраните ярките цветове на щампата непокътнати. Избрахме странично закопчаване, за да осигурим лесно и бързо преобличане.

Предлагаме размери, които са подходящи за момченца от 0 до 2,5 годинки. Можете да си изберете и с каква дължина на ръкавите да поръчате бебешкото боди с надпис – къси или дълги.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук