Код на продукта: М005
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница *** със снимка и данни

Количество:


4.4 26

Нежен, красив, интересен и персонален подарък за новородено. Това успяхме да сътворим с огромно желание, изобретателност и голяма доза креативност. Представяме ви красивата възглавничка за бебе с щампа и снимка, която ще създадем само и единствено за едно детенце.

Най-оригиналният и персонален подарък за новородено

Цвета на щампата е в няколко нюанса на розово, което автоматично определя подаръка като подходящ избор за момиче. Приложете снимка на детето и ние с радост ще я щамповаме върху калъфката. Освен нея ще ни е необходима и друга информация за детето, която трябва да попълните в полето за въвеждане на данни:

  • Име
  • Дата и час на раждане
  • Място на раждане
  • Височина

Само така можем да направим този изключително персонален подарък за момиченцето, който да остане скъп и мил спомен за родителите му. В дизайна на щампата успяхме да въплътим и сладки картинки – сърца, малки крачета, корона и цветчета. Точно те придават напълно завършения вид на възглавничката за бебе.

Обявената цена е за комплект от калъфка, върху която е щампата и възглавница. Калъфката е с размери от 38х26 см. Може да се пере в пералня. Наситените цветове ще се съхранят непроменени, при спазване на указният, предоставени с възглавничката за бебе с щампа.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук