Код на продукта: 415
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за MS ALWAYS RIGHT - боди за момиче

Количество:


4.5 18

Искате ли да облечете малката си принцеса с по-нестандартна дрешка? Такава, която да създаде много весело настроение и да разнообрази гардеробчето на момиченцето ви по оригинален и интересен начин? Тогава трябва да закупите това сладко бебешко боди с надпис "MS ALWAYS RIGHT".

Какви размери предлагаме?

Можете да се възползвате от страхотното ни предложение, ако дъщеричката ви е на възраст между 0 и 2,5 годинки. Прегледайте размерите, които сме разделили според навършените месеци и височината на детето в таблица под артикула.

Подходящ избор ли е за подарък?

Категорично да. Изненадайте родителите на момиченцето с оригиналната дрешка, която е и много практична. Бодито е основа част от облеклото на всяко малко дете, а ние просто ви предлагаме различен и забавен негов вариант и то на съвсем ниска цена.

Ние ви предоставяме и избор, който се отнася до дължината на ръкавите на бодито за бебе с надпис. Съобразете сезона с нуждите на детето и посочете предпочитанията си, когато правите поръчката. Изборът е между вариант с къс или с дълъг ръкав.

Мастилото на щампата е издръжливо и напълно безвредно за детето. Можете да съхраните ярките му цветове дори и след множество изпирания, ако се спазват точно указанията за употреба, които ще предоставим с това бебешко боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук