Код на продукта: М018
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Възглавничка визитка с данните на бебето - за момиче

Количество:


4.6 42

Красива, бонбонеста и много оригинална бебешка възглавничка с щампа е на вашето внимание. Поредното бижу в нашата богата колекция. Предлагаме ви го на много изгодна цена и с отлично качество. Можете да я подарите на новородено момиченце и да изненадате изключително приятно родителите и цялото семейство.

Бебешката възглавничка може да се използва по предназначение. Мастилото на надписа е безвредно и родителите съвсем спокойно могат да оставят принцесата си да спи върху нея. Щампата се отпечатва върху калъфката, а тя се сваля много лесно и се пере. Наситените цветове ще се съхранят непроменени, ако се спазват указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Какви данни са необходими?

Красивият дизайн е буквално визитка на новороденото момиченце. Попълнете в празното поле за въвеждане на данни следната информация:

  • Име на детето;
  • Място на раждане;
  • Дата, месец и година;
  • Ден от седмицата и
  • Килограми и височина.

Така ще имате възможност да поднесете много персонален подарък, който да остане скъп и сантиментален спомен за семейството. Допълваме дизайна на щампата и с много сладки картинки на бебешка количка, сърца и цветенца.

Цвета на надписа е нежно розово. Предлагаме ви и опция, с която можете да допълните къдрички към калъфката. Така бебешката възглавница с надпис ще придобие още по-разкашен вид.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук