Код на продукта: М006
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница *** с данни и снимка

Количество:


4.5 41

Не желаете да поднесете стандартен подарък за бебе, а нещо по-интересно и запомнящо се? Имате нужда от свежа идея? Поръчайте възглавничка за бебе и няма да сгрешете.

Предлагаме ви един много красив подарък за новородено момченце. Бебешка възглавница с прекрасен дизайн, която да увековечи появата на бял сват на новото попълнение в семейството.

Персонализация

Ние ви даваме възможността да уникализирате подаръка си. Посочете ни:

  • Име на детето;
  • Дата на раждане;
  • Час на раждане;
  • Височина;
  • Килограми.

И това не е всичко. Добавете негова снимка, ако желаете и ще имате един абсолютно различен подарък. Създаден само и единствено за едно конкретно момченце. Можете да ни посочете и вашето предпочитание за цвета на надписа – син или зелен.

Бебешката възглавница се предлага и в още два варианта – с къдрички и изчистена. Изборът е само и единствено ваш. Комплектът се състои от 2 части - калъфка + възглавница, а размерите й са 38х26 см.

Без никакво притеснение използвате възглавничката по предназначение. Бебчето може да спи на нея. Мастилото е напълно безвредно и безопасно за детето. Не се притеснявайте, че ще избледнеят цветовете на надписа и снимката. Те ще останат непокътнати, ако спазвате точните указания за пране на етикета.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук