Код на продукта: М002
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Бебешка възглавница за момче с име и снимка

Количество:


4.5 40

Трябва ви подарък за новородено момченце? Вземете бебешка възглавница с щампа. Подаръкът ви ще е оригинален и в същото време много полезен. Ние създадохме красиво моделче, което може да се персонализира и да се превърне в страхотен акцент на детската стая.

Родителите могат да си изберат дали да използват бебешката възглавница за декорация или да я оставят в кошарката и момченцето им да спи сладко върху нея. Използваме напълно безвредни мастила, които няма да предизвикат раздразнение по кожата на бебчето.

Възглавничката с щампа е с размери 38х26 см. Щампата се отпечатва върху калъфката, която се сваля и пере. Текстилът й е 100% памук. Ярките цветове на принта ще останат непокътнати, дори и след многобройни изпирания, при спазване на указанията за употреба.

Персонализация на модела

Нека заедно създадем един напълно уникален модел бебешка възглавница с щампа. В празното поле за въвеждане на данни посочете как се казва момченцето, за да щамповаме името му върху калъфката. Освен това имате възможност да прикачите и любимата ви снимка на детето, с която ще създадем красивия дизайн, разположен централно върху възглавничката за бебе.

Бъдете различни и оригинални. Избягайте от стандартните подаръци за бебе. Вече имате тази възможност и само трябва да се възползвате от нея.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук